Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Optifine problem z myszką

FABSHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ustawione na rowno czyli 100%

Tak nie wygląda padaczka. :P

Nie ma problemu w optifine, ale w ustawieniach. Sterowanie weź i tam przesuń suwakiem prędkość w lewo;)

kot-tanczy.gif

Opublikowano

A jaki masz launcher? Jeżeli zyczu to też miałam problem, ale odwrotny - za wolno się ruszało.

Polecam pobrać shiginimę i tam zobaczyć czy bez modów dalej jest to samo. 

Opublikowano

A jaki masz launcher? Jeżeli zyczu to też miałam problem, ale odwrotny - za wolno się ruszało.

Polecam pobrać shiginimę i tam zobaczyć czy bez modów dalej jest to samo. 

Mam shigme xD i premke ale na obu to samo bez modow tez...

kot-tanczy.gif

Opublikowano

Mialem taki problem. Myszka nagle blokuje sie ze mozna patrzec tylko w lewo/prawo lub gora/dol. Czasami sama zaczela szybko sie obracac. Okazalo sie ze to wina myszki, laser siadal.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Wygooglowałam, przejrzałam YT i było tam coś z ustawianiem Perfomance. Możesz się tym pobawić :)

*Edycja*

lub kliknąć f8

F8 ? Mi nie chodzi o slow motion tylko ze myszka daje w dol i kreci sie jak na retardzie...

Mialem taki problem. Myszka nagle blokuje sie ze mozna patrzec tylko w lewo/prawo lub gora/dol. Czasami sama zaczela szybko sie obracac. Okazalo sie ze to wina myszki, laser siadal.

Myszka sie nie blokuje dodam ze w CS:GO Garrys mod Itp itd myszka dziala normalnie :) 

Myszka : AUROZA TYPE G PRO GAMING MOUSE e-3lue

kot-tanczy.gif

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@ref Kupilem nowa myszka w tamtej przycisk od dpi wariowal ale problem nie ustaje dodam ze dzieje się tak gdy spadają fpsy do 40 z 60

Nowa mysz :Genesis GX77

kot-tanczy.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...