Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje servera rpg

Dawidziuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od pewnego czasu poszukuję darmowego servera rpg który działa na modach, typu medievial.

Miałem doczynienia już z takimi serverami jak Avernus, Rpg2 (czy jakoś tak), Belsiar(chyba tak to się pisze), widziałem również ThroneCraft, no ale ze jestem jeban.m cebulakiem to nie wydaje kasy na gry skoro można "legalnie" pobrać z internetów.

Jezeli ktoś posiada jakieś informacje na temat podobnych serwerów do tych co są wyżej wymienione prosiłbym o podanie ich.

Informacja dla gówniaków.. Nie szukam serverów z działkami, jakimis easyHc(Co to wgl ma znaczy easyHardCumshoot?), drop z kamienia. Takie gówna mnie nie interesują.

(Wybaczcie za c.ujowo napisaną prośbę czy jak to nazwać, ale musiałem zniszczyć tymczasowo moje IQ do poziomu Banana by większość waszej MeinCampf'owej społeczności zrozumiała o co mi chodzi.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...