Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z T-Mobile - problem z niestabilnym pingiem

xboxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z Was ma internet z t-mobile? Otóż od jakiegoś miesiąca zaczęły występować u mnie lagi. Co chwile skaczące pingi do takiego stopnia, że grać się nie da lub stały 120-130ms. Sieć nie jest w jakiś sposób obciążona by były lagi....

Opublikowano

Aktualnie są problemy z Riotem. (wlasnie od jakiegos miesiaca, nieregularnie) Prawdopodobnie to przez to, ale ogolnie tez kiedys mialem z tmobile mobilny to grac wgl sie nie dalo w lola wiec.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tylko, że ja mam od roku internet z t-mobile i nigdy nie było problemu z pingiem. Zawsze miałem stałe 50-70, a na infolinie nie mam zamiaru dzwonić bo szkoda mi czasu i nerwów żeby się tam dodzwonić, a znając zycie to odpowiedzą, że wszystko jest ok.

Opublikowano

Tylko, że ja mam od roku internet z t-mobile i nigdy nie było problemu z pingiem. Zawsze miałem stałe 50-70, a na infolinie nie mam zamiaru dzwonić bo szkoda mi czasu i nerwów żeby się tam dodzwonić, a znając zycie to odpowiedzą, że wszystko jest ok.

No to niestety musisz czekać, bo przyczyną mogą być serwery riotu.

Juz sporo tematow jest na forum z podobnym problemem.

Ja na twoim miejscu bym zadzwonil, przedstawil cala sytuacje i tyle.

Stracisz najwyzej czas.

Opublikowano

Stałe 50-70 w t-mobile ? LOL 

Mam internet t-mobile ping stałe 100 -130 dobry dzień ping około 80-90 ale to rzadko ;0

A co do skoków pingu zauważyłem mikro ściny choć ping mam normalny to są mikro przycięcia 

Opublikowano

Stałe 50-70 w t-mobile ? LOL 

Mam internet t-mobile ping stałe 100 -130 dobry dzień ping około 80-90 ale to rzadko ;0

A co do skoków pingu zauważyłem mikro ściny choć ping mam normalny to są mikro przycięcia 

t mobile tutaj i ping 50max jak dla mnie 100 w gore jest niegrywalne na niektorych postaciach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...