Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tytuły gier.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wiem, że nie piszę w odpowiednim dziale, ale w tym dziale zawsze można liczyć na pomoc.

A więc tak, potrzebuję tytułów gier na PS4, mogą być ciut starsze, lub te co miały nie dawno swoją premierę.

Chodzi mi o gry, które nawiązują do bardzo starych lat, w których zawarta jest magia, walka dobra z złem itd.

Zależy mi na tym, by gra była dość prosta, ale żeby nie był to jakiś denny tytuł, cenie są w grze bdb. grafikę, dużo nawiązań z magią, i z akcentami np. dużo wierzchowców, potworów, konkretne lokacje, itp..

Chciałbym tylko dodać, że najnowszy Wiedźmin nie podszedł mi, jarałem się tym tytułem tak bardzo, że w końcu gra od początku premiery leży u mnie na półce... jakoś nie podchodzą mi aż tak rozbudowane gry, z wielkimi ilościami pobocznych misji, rozbudowanymi umiejętnościami itp. takie gry lepiej gra mi się na komputerze, lub online...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...