Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Riven

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki polecacie skin do Riven? Zastanawiam się pomiędzy Arcade, a Lunar Revel ( kiedy ona będzie? ). Mam już Battle Bunny i w Listopadzie kupuję Championship 2016.

Więc, Arcade czy Lunar Revel?

Opublikowano

Zdecydowanie Dragonblade (tzn. "Lunar Level"), ponieważ posiada o wiele ładniejsze animacje i moim zdaniem jest taka bardziej 'poważna'. Świetny splashart, wszelkie animacje zmienione, jedynie teksty itd. te same, ale to jak na każdym skinie.

Będzie ona dostępna w styczniu, między 10, a 20 zazwyczaj.

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą, Dragonblade to najładniejszy skin do Riven. Całość jest utrzymana w pasującym do tej postaci, orientalnym stylu i świetnej kolorystyce, a skille mają efekty ognia i dymu, który bardzo dobrze się z tym stylem komponuje. Już nie mówiąc o splashu, który jest po prostu epicki. :D

c:

Opublikowano

Ten i ten skin jest ładny do Riven, ale wg mnie bardziej pasuje jej kolor czerwony. Swoją drogą NIBY ma też zbugowane animacje, dlatego RZEKOMO łatwiej się na niej wszystko pomija. Tak czy owak ja bym wybrał Dragonblade. :)

Tutaj znajdziesz informacje o wszystkich skinach, gdybyś miał jeszcze jakieś pytania:

https://lolskinshop.com/product/dragonblade-riven/

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...