Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Program typu MK Jogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Programy - co masz na myśli? Skiny?

Jeśli tak wgraj sobie przez wooxy (strona - mapskins.com) a za to nie ma bana.

jesteś pewien bo jakoś to ingeruje w pliki gry?

668421422290643422464.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to banowane jest każde ingerowanie w pliki (nawet ta strona wymieniona wyżej musi jakoś ingerować w pliki gry bo jak ma niby zmienić skina). Nie ma takich programów i raczej nie będzie, które podmieniają wygląd skina. Są custom skiny ale za to chyba również jest ban.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja również niejednokrotnie używałem np. MK Jogo, i konto nie zostało zbanowane, a używałem go dosyć długo.

Wracając do tematu polecam Modskinpro. Znajomi używają, jak na razie nikt z moich znajomych nie narzeka, ja osobiście radziłbym nie grać.

Opublikowano

Wooxy ma masę customowych skinów, a z tego co Riot się wypowiadał, za owe JESZCZE nie banują.

Natomiast jakakolwiek modyfikacja ingerująca w pliki gry, może dać Ci bana. Jeszcze nie tak dawno, była ogromna fala banów za MK, więc nie polecam się w to bawić.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

SkinChanger, Polecam korzystam zaje*iste, a dokładnie "SkinPreview" to się nazywa jest w becie, ale naprawdę program jest mega. Prawie każdy skin działa w 100%, a jeśli są jakieś "niedokładności", to zazwyczaj w animacji rzadko zdarza się skin crash'ujący grę(mówię oczywiście o skinach społecznościowych).

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...