Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build][Runy][Masteries] Udyr

FastMuerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , chciałbym sobie pograć udyrem troszkę i zastanawiam się jakie summy grać ( widziałem że niektórzy ghost + smite , flash też grali ) 

masterki widziałem 0/12/18 nie wiem czy są inne . 

Ogólnie byłbym wdzięczny jakby ktoś mi też napisał jak grać tą postacią , mam na myśli to że skupiam się na farmie jak yi , różne tricki czy coś wiem że kiedyś dragona się robiło na 3 lv teraz nie wiem czy da się 

z góry dzięki za wszystkie pomocne komentarze ! 

Opublikowano

Ogólnie, to Udyrem starasz się gankować swojego teammate, choć czasem trzeba nosa wsadzić i w gęstwiny. Zaczynając od feniksa musisz pamiętać, aby go kliknąć w bazie z racji tego, że dostajesz dodatkowy dmg za 1 atak. Polecam ci tego pana:

https://www.youtube.com/user/Trick0850/videos

Pooglądaj sobie jego gierki Udyrem. Masz tam też masterki i runki grane w wybranym matchupie.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

a ktoś się orientuje od czego zależy to że trick raz gra flash a raz ghost ? 

Ten gość gra Udyrem pod wszystko. Klepie różne wersje swojego buildu, dlatego widzisz raz tanka, a raz full ad potwora. Myślę również, że chodzi tutaj o sam podjazd do bohatera. Kiedy wiesz, iż nie masz szans z ghostem i potrzebujesz szybkiej reakcji, to klikasz błysk. Imo w takich sprawach musisz się sam orientować, gdyż jest to bardziej na wyczucie.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...