Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tracę pakiety na EUW

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od wczoraj mam jakieś dziwne lagi na serwerze EUW. Tak jakbym tracił pakiety, ale ich nie tracę. Przeglądarka działa dobrze, inne gry także i mam problem tylko z LoLem. Gram powiedzmy 10 minut normalnie, a potem przez 10 minut poruszam się jakbym miał 40 pingu, ale nic wokoło się nie porusza oraz nie ma animacji. Kiedy ja próbuję coś atakować także nie mam animacji, jakbym próbował atakować zablokowany inhibitor czy nexus. Co mogę z tym zrobić? Dzisiaj było już troszkę lepiej, miałem tylko lag spikesy, ale i tak bardzo trudno jest grać jeśli co 5 sekund masz na 2 sekundy 300 ms. To jest przeze mnie czy serwery LoLa znowu coś świrują?

Opublikowano

Od 3 tygodni sa takowe problemy co weekend na euw :) WIna serwerow.. do rito nawet nie masz co pisac bo wysla Ci jakis smieszny programik w bacie do testu twojego internetu xDDD 

Zalosne.. 

8kHod.png

Opublikowano

Od 3 tygodni sa takowe problemy co weekend na euw :) WIna serwerow.. do rito nawet nie masz co pisac bo wysla Ci jakis smieszny programik w bacie do testu twojego internetu xDDD 

Zalosne.. 

Właśnie opuściłem grę. "A dobra da sie grac z tymi lag spikesami na normalkach". Sprawdzam speedtesta - 40 pingu. Wchodzę do gry - 420. I weź tu tak graj przeciwko OTP Ahri. Musiałem opuścić i dopóki nic z tym nie zrobią nie gram, nie chcę psuć innym gier, ehh...

Opublikowano

To samo dzieje się na Eune, także i West nie opędził się od lagów. Myślałem, że będzie inaczej. Riot musi to naprawić bo jeśli tak dalej pójdzie to ludzie zaczną tracić punkty w ligach i spadną niżej aniżeli chcieli wejść. Trzeba czekać na oficjalne oświadczenie od Riotu.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...