Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać bota klikacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem napisać bota, który klika, znaczy nie chce żeby bot sterował myszką, tylko chce zrobić żeby sam klikał bez sterowania myszki. Chciałem do gry przeglądarkowej GoodGame Gangster. Dajmy na to odpalam bota i ten bot sam klika bez sterowania myszki, a ja mogę sterować własną myszką np. Bot klika w grze przeglądarkowej, a ja np. oglądam YouTube. Nie wiem w jakim języku napisać.

Opublikowano

Ok, mam program AHK. Tylko nie wiem jak to mam napisać a i jeszcze chciałbym żeby za mnie napisał coś np. login i hasło. A chciałem jeszcze dodać, że to ma klikać w przyciski np. OK, Atakuj itd. i ma jeszcze klikać w okienko, żeby mógł napisać.

Opublikowano

Ok inne rzeczy ogarnąłem. Tylko nie wiem jak napisać, żeby myszka nie klikała ani nie sterowała. Chce żeby to klikało w zaznaczone miejsce, bez myszki i żeby to nie sterowało myszką. Taki klikacz a nie myszka-klikacz. xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...