Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe bany na 7 dni

Danny1470

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak działa logika volvo banów? Ponieważ grając w cs'a oddałem głos za wyrzuceniem jednego gościa z drużyny bo po prostu trollował i tym sposobem dostałem bana na 7 dni, po tym banie zostałem wyrzucony z drużyny przez 4 kolegów którzy nie chcieli randoma, znowu dostałem bana na 7 dni wtf? Dostałem bana za to że mnie wyrzucili z jednej gry po skończeniu bana? Można się jakoś odwołać od tego bana czy mogę cs'a wyjebać na śmietnik skoro po skończonym banie zagram jedną grę i znowu go dostane na tydzień? 

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Witam mam pytanie jak działa logika volvo banów? Ponieważ grając w cs'a oddałem głos za wyrzuceniem jednego gościa z drużyny bo po prostu trollował i tym sposobem dostałem bana na 7 dni, po tym banie zostałem wyrzucony z drużyny przez 4 kolegów którzy nie chcieli randoma, znowu dostałem bana na 7 dni wtf? Dostałem bana za to że mnie wyrzucili z jednej gry po skończeniu bana? Można się jakoś odwołać od tego bana czy mogę cs'a wyjebać na śmietnik skoro po skończonym banie zagram jedną grę i znowu go dostane na tydzień? 

poprostu za duzo kickowales graczy z twojego teamu, a oni ciebie. stawiam że to jakis gold/mg ze takie rzeczy sie zdarzaja. chociaz na tych wyzszych tez :)

Opublikowano

Wszystko na temat banów i kar czasowych znajdziesz pod tym adresem: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1203-WJCV-7019&l=polish

Wątpię, aby udało Ci się znaleźć jakiekolwiek oficjalne informacje na temat algorytmu wykorzystywanego przy nakładaniu kar, gdyż takowe niosłyby ze sobą ryzyko nadużyć.

Opublikowano

A ja mam coś takiego ze gram sobie i na początku meczu ktoś opuści mecz z banem potem drugi trolluje itp . ja wpisuje +left i czasami mnie kikają a czasami nie i jak kikną to dostaje bana głównie na 2h i co dziwne kilka razy w tygodniu czasami i zawsze ta sama długość

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zawsze bany mi się resetowały (te na 7 dni) po miesiącu. Po prostu czasem debile są w zespole i nic nie zrobisz. 2 gości biło się u mnie w teamie, zagłosowałem, a po meczu ban na 7 dni. Taka polityka... 

Dostań turków co śpiewają,

Dostań rusków co drą się o przegraną rundę,

Dostań polaków co są bez mutacji i płaczą. 

Opublikowano

Ciągle dostajesz na 7dni bo nie odczekałeś czasu. Po dostaniu bana musisz odczekać, dokładnie nie wiem ile ale chyba 2tyg. wystarczy po czym od nowa będziesz miał te 30min. Za kickanie też są bany, jak cb będą kickać też w końcu dostaniesz bana, a są nawet za samobójstwa.

Znaczy odczekać że w sensie nie dostać bana przez jakiś tam czas ale wydaje mi sie że są to 2tyg. Od minięcia bana na 7dni.

Opublikowano

Po dostaniu bana czas resetuje się o 1 wstecz po tygodniu, jeśli dostałeś załóżmy bana na tydzień, to po tygodniu cofnie się on do bana na 24h.

Opublikowano

Nie prawda nie słuchaj ich nic sie nie resetuje nic sie nie odwolasz 

gosciu mam to samo same tygodniówki dostaje za kika albo tk  (NAwet jak mi prad wylacza dostaje na tydziej) GRAJ ZAWSZE Z JEDNYM ZE ZNAJOMYCH I BEDZIE GITARA!

Opublikowano

Ty jesteś jakimś goldzikiem bez mózgu?

Znajdź sobie kolege do gry, nie zabijaj swoich bo sam widzisz co się dzieje i najlepiej nie oddawaj głosów na vote, upewnij się że prądu nie wyłączą nie idziesz nigdzie itp

Opublikowano

Od chyba 2 miesięcy odkąd ograniczyłem toxic nie dostałem bana dłuższego niż na 30 minut (sam wyszedłem z meczu, bo musiałem).

Po prostu przestańcie się źle zachowywać i grać normalnie- wiem z autopsji. Nie ma co się spinać.

Opublikowano

Zawsze bany mi się resetowały (te na 7 dni) po miesiącu. Po prostu czasem debile są w zespole i nic nie zrobisz. 2 gości biło się u mnie w teamie, zagłosowałem, a po meczu ban na 7 dni. Taka polityka... 

Co za problem wyciszyć i grać swoje?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co za problem wyciszyć i grać swoje?

0 info, poza tym wtedy to nie mecz, a teatr. 

Opublikowano

I tak większość osób na mm daje średnie info jeśli wgl je daje. Da się poradzić i bez niego na KAŻDEJ randze.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

I tak większość osób na mm daje średnie info jeśli wgl je daje. Da się poradzić i bez niego na KAŻDEJ randze.

Racja, chociaż i tak lepiej ogarnąć zgrany zespół w 5 :P 

Opublikowano

Te bany są spierdolone, koło 22 skończył mi się ban 24h, a 12 minut później w trakcie grania rankeda miałem już bana na 7 dni. Kliknąłem tylko f1 bo gość trollowal i zabił mnie 2 razy. Po tym banie na 7 dni znowu jak wcisne f1 to dostane bana na 30 dni?

Opublikowano

Nie ma bana na miesiac. Jestes nienauczalnym debilem i ty jestes spierdolony skoro grasz sam i nie potrafisz sie wstrzymac zeby nie dostac bana. Bany są też za przesadne kickowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...