Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot serwery - packet lossy

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://screenshot.sh/m7OVAMhxJtBwv

to google 0% packet by bylo constantly, ale za to polaczenie z ich serwerami juz niezbyt :'D.

A co miałeś dziisiaj jakieś problemy z grą w ligę?, bo mnie cholera tak teleportuje nie da się grac..., a nigdy takich problemów nie miałem a moje łączę jest "okej" wygląda jakbym tracił pakiety, ale nie z mojej winy...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

to google 0% packet by bylo constantly, ale za to polaczenie z ich serwerami juz niezbyt :'D.

A co miałeś dziisiaj jakieś problemy z grą w ligę?, bo mnie cholera tak teleportuje nie da się grac..., a nigdy takich problemów nie miałem a moje łączę jest "okej" wygląda jakbym tracił pakiety, ale nie z mojej winy...

Dokładnie, PLUS LTE. 

Kolega który mieszka ok. 150 km ode mnie, miał ten sam problem, ten sam dostawca, ale jest problem tylko z połączeniem z serwerami riotu.

Hello there.

Opublikowano

Dokładnie, PLUS LTE. 

Kolega który mieszka ok. 150 km ode mnie, miał ten sam problem, ten sam dostawca, ale jest problem tylko z połączeniem z serwerami riotu.

Mam to samo! jasna cholera, ale najsmieszniejsze że jeszcze o 3 rano nie miałem... nie mogę grać.... tracę pakiety teleportuje mnie nie mogę nic z tym zrobić ping mam stały łączę stabilne.... neta mam od innego "dostawcy", meh te rito... i jeszcze bloka dostaniesz xD

@DiabloXPL

Przez ponad 6 lat przygody z lol'em nigdy nie miałem takich problemów jak ci "twoi" polacy... ostatnio taki problem miałem ponad rok temu? mój kolega też ma problemy podczas gry, więc k*rwa ziom nie pierdol mi o dupie marynie za przeproszeniem.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Też to mam, ostatnio zdarza się to sporej części moich znajomych nawet tych, którzy nie mieszkają blisko mnie. Internet u mnie i u nich działa dobrze i ping jest w normie, ale właśnie nie da się grać przez te lagi. Nie zależy to od dostawcy, bo mamy różnych. Nie dzieje się to też przez cały czas tylko raz na jakiś czas, ale jak zacznie sie dziać to przez kilka dni tak jest, ale nie cały dzień tylko po kilka minut/godzin.

Opublikowano
Ja w sumie problemów takich nie mam (Internet Orange), jednakże moi koledzy narzekają na problemy :v

Stabilny ping - 50ms, jednak wszystko wygląda jakby grali na 2000ms xD

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Droga pakietów które idą do eune prowadzi przez najgorsze serwery ever telia etc. Jedyny sposób to vpn europejski, który pozwoli ominąć nam te trasę. Najlepiej dać Niemcy i kraje sąsiadujące.

Opublikowano

Dzis nikt grac nie mogl, ja na szczescie lagow nie mam, ostatnio jak byl podobny problem to wyslalem ticketa do rito z moim ISP i mozliwe ze juz naprawili u mnie. Ale niestety przegralem dzisiaj przez to 3 rankedy. Gralem 4v5 a nawet 3v5

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Coś ostatnio jest źle z tymi serwerami. Przed chwilą właśnie skończyłem grę, która była nasza, ale w nieodpowiednim momencie wywaliło 3 osoby z mojego team'u, wracamy, a tu enemy w naszej bazie. Mogliby chociaż zarzucić loss prevented.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Grałem przed chwilą rankeda. Oczywiście FPS'y z 300 do 90, ping 50, a lagi jak przy 150 ... Autoatacki docierały po kilku sekundach, nic nie szło zrobić, wywaliło mi grę ale i tak to moja wina. Riot zamiast wziąć się za naprawę serwerów i je gdzieś kuźwa przenieść do lepszej lokalizacji to woli wydawać nagrody dla Challengerów z Easta i dodawać pierdyliard dodatków, które zamiast poprawiać grę to ją psują.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przy kończeniu wygranej gierki cały mój team miał attempting to reconnect, a enemy nas zniszczyło. Nie dostaliśmy żadnej rekompensaty, tylko straciliśmy punkty...

343731479829004887779.png

Opublikowano

Przy kończeniu wygranej gierki cały mój team miał attempting to reconnect, a enemy nas zniszczyło. Nie dostaliśmy żadnej rekompensaty, tylko straciliśmy punkty...

Bo Riot niestety ma w dupie Eune, nie dba tak jak o swojego pupilka Westa. Nikt z moich znajomych na Euw nie doświadczył tych lagów, dlatego przeniosę sobie konto na Westa przy najbliższej okazji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bo Riot niestety ma w dupie Eune, nie dba tak jak o swojego pupilka Westa. Nikt z moich znajomych na Euw nie doświadczył tych lagów, dlatego przeniosę sobie konto na Westa przy najbliższej okazji.

Na euw jest to samo, a raczej bywa wieczorami.

Hello there.

Opublikowano

Przychodzi co do czego, to na EUW też takie odpały się dzieją. To nie tak, że oni się tym nie zajmują. Pamiętajcie, że ich serwery są cały czas DDoS'owane. Mnie też irytują takie dropy, ale występują sporadycznie. Pamiętam czasy, gdzie przez cały miesiąc leciały pakiety w kosmos. Imo chyba nawet przestałem wtedy grać w Ligę na jakiś czas.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Przychodzi co do czego, to na EUW też takie odpały się dzieją. To nie tak, że oni się tym nie zajmują. Pamiętajcie, że ich serwery są cały czas DDoS'owane. Mnie też irytują takie dropy, ale występują sporadycznie. Pamiętam czasy, gdzie przez cały miesiąc leciały pakiety w kosmos. Imo chyba nawet przestałem wtedy grać w Ligę na jakiś czas.

No ale na Euw są raczej sporadycznie te problemy, a Eune cierpi na to jak na raka.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...