Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To jakieś nieporozumienie z tą moderacją

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, 

co się dzieje na tym forum to ja nawet nie xD. Dostałem bana na statusy za wstawienie tego obrazka 245571476135695125806.png

Dowiedziałem się, że ban za wstawianie idiotycznych statusów, a to że ludzie wstawiają cały czas gorsze i bardziej debilne, a bana nie mają to szczegół.

Przyjrzyjmy się dla poszczególnych członków moderacji:

-Eryk - typ z rangą z biedronki, dobry funfel Makina, pozycja gm'a w jego rękach to nieporozumienie,

-Łajza aka why - dobrze, że został usunięty/sam się usunął, w pizdę modów przez jego niekompetencję odeszło, leniwy jak typowy seba patus na zasiłku, poziom inteligencji też na podobnym poziomie,

- Makin - ciężko ten przypadek skomentować normalnie, więc przerobiłem znaną piosenkę znanego i szanowanego rapera

Piszą do mnie, pytają: 
"Co jest, co robisz? hejka, siemaneczko, może gdzieś pośmieszkujemy, jakaś ranga za laskę, może potem wpadniemy do Ciebie?". 
K***a nie mam czasu, zarobiony jestem, rozumiesz? 
Ja robię projekt #1, ja mam plany

Konkluzją tego chaotycznego posta będzie rada dla każdego moda/kida/kogokolwiek z rangą funkcyjną żeby uciekał z tego płonącego pontonu wypełnionego gównem, nie warto marnować czasu dla takiego czegoś.

A wy co myślicie o obecnym stanie forum? Choć czuję, że dość szybko poleci ten temat, a dla mnie perm, bo "prawda" ich bardzo boli, a każdy problem trzeba zamieść pod dywan.

Opublikowano

Forum jest jak jest. Nie jest perfekcyjne, ale nie jest najgorsze. Ale widać, że się starają i idzie jakoś to w górę.  

Jak Ci się nie podoba, to twoja sprawa, nie masz obowiązku korzystać z tego forum.

Opublikowano

przerobiłem znaną piosenkę znanego i szanowanego rapera

>tede

>znany

>szanowany

>raper

no chyba nie

kiedy idziemy spuścić wpierdol rafonixowi? już dawno mieliśmy to zrobić :/

no forum troche straciło przez antarisa i tą całą nową jakość wszystkiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...