Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard - pierwszy set na 65 lvl + plany na przyszłość

Gość edzio2678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio wbiłem na swojej artystce lvl 66. Set mam jakiś tam z misji kampanijnych. Potrzebuje sobie złożyć jakiś set tylko właśnie nw na jaki zbierać, gdzie zbierać itd. Wiem, że temat był nie raz poruszany ale nie mogę znaleźć akurat do Barda. A jak już jest to bardzo mało. Więc prosiłbym o pomoc jaki pierwszy set na 65+. Byłbym jeszcze wdzięczny gdyby ktoś mi jeszcze rozpisał jaki set później składać do PvE oraz osobny do PvP. Za pomoc bardzo dziękuję.

Opublikowano

Sprawa setów początkowych na end game wygląda identycznie dla każdego - set PvE pokroju mitycznyAC +10, set PvP to AP.

JEDNAKŻE - Wszystko zmieni się w patchu 5.1, w którym dostaniemy PvP content patchu z dopiskiem "5". 
Będą tam nowe arenkowe sety, które są ponoć lepsze niż mityczny rank1 i generał set + wejdzie coś nowego pod PvE.

Na PvE i tak starczy Ci jeden/max dwa sety jeśli grasz Bardem, gdyż PvE w Aionie to sprawa drugoplanowa po wbiciu max lvla. 
Mityczny AC +10 z kamykami knowledge4 starczy bez problemu, a jeśli chodzi o PvP to zbieraj sobie medale, AP, bo to i tak Ci się przyda, a set i tak dopiero w trakcie 5.1 zdobędziesz, więc sam ocenisz, czy wolisz skupić się na arenkowym, czy stworzysz jakiegoś początkowego AP'ka. 

Opublikowano

Rozumiem. Powiesz mi jeszcze gdzie mogę kupić set za AC i czy długo się zbiera? =)

Opublikowano

Set AC możesz kupić u brokera, albo samemu zebrać ancient coins, kupić set eternalowy w Signii, a potem go przemorphować na mityczny za pomocą recepturek, które kupisz w nowej lokacji Esterra :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...