Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Virtual Pc 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zrobiłem wszystko jak trzeba odblokowałem porty wyłaczyłem zapore i w Virtual PC 2007 wyskakuje mi po chwili komunikat:

/dev/ad0s1e: DEFER FOR BACKGROUND CHECKING

/dev/ad0s1d: DEFER FOR BACKGROUND CHECKING

/dev/ad0s1f: INCORRECT BLOCK COUNT I=28573 (10752 should be 10944) (CORRECTED)

/dev/ad0s1f: INCORRECT BLOCK COUNT I=28574 (10752 should be 10944) (CORRECTED)

/dev/ad0s1f: PARRTIALY TRUNCATED INDONE I=285785

/dev/ad0s1f: UNEXPECET TRUNCADET UPDATE INCONSISTENCY; RUN fsck MANUALY

jest błąd /bin/sh ale likwiduje go restaruje serwa i dalej te błedy lecz już bez /bin/sh

po tym jak likwiduje bład /bin/sh jest tak włacza sie i:

Siema zrobiłem wszystko jak trzeba odblokowałem porty wyłaczyłem zapore i w Virtual PC 2007 wyskakuje mi po chwili komunikat:

/dev/ad0s1f: DEFER FOR BACKGROUND CHECKING

/dev/ad0s1d: DEFER FOR BACKGROUND CHECKING

Wszystko niby działa ale jak sie chce zalogować na postac GM'a to mnie nie łaczy a jak połączy to po 20 min lub mniej i jak jest ładowanie gry to powraca do wyboru CH pomóżcie proszek ;]a i mam router Netgear i klienta us z 2007r

w vpc zmienilam w networing na hamachi network cos tam

Opublikowano

Musiałeś coś zjechać, z bazą danych, lub usunąć jakąś tabelę. Ustawiałeś coś w FileZilli/Navicat'ie na twoim serwerze?

Opublikowano

FileZilli tego nawet nie mam zainstalowanego a w Navicat robiłem tylko GM'a nic nie zmieniałem, a i jak wpisuje błedny login i haslo to mi łaczy z minutke i pisze ze złe ale tak to to czekam i doczekac sie nie moge ;]

Opublikowano

Mcncc.com_mt2sf_Up_by_Shizer

mam te o pliki niec nie robiłem teraz mi sie loguje ale jak zie zaluoguje to jest tak o:

-jestem przezroczysty lub normalny zalezy

-jak chce zalozyc born to nie moge albo czekam dlugo a ram na 2GB mam ustawione 1,3GB net 2MB

-i komendy tez nie działaja lub bo dłuzszym czasie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...