Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rhytm - poczatki nowej gry muzycznej

Diero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze post, gdyz projekt jest pisany w js i node.js, gdzie js jest jezykiem przystosowanym do stron internetowych. Tak czy inaczej 'gra' dziala hako aplikacja wykonywalna na kazdej platformie komputerowej.

Jakis czas temu przeprowadzalem testy prostej gry platformowej w silniku Phaser. Niestety wiele odpowiedzi bylo krytycznych. Nadal pisze w tym silniku i mysle, ze jest genialny do tworzenia proatych gier. Ja jednak poszedlem krok dalej i jestem wraz z moja ekipa w trakcie tworzenia bardziej zaawansowanej gry.

Do rzeczy, przedstawiam nasze prace nad gra o tematyce muzycznej, w ktorej w rytm muzyki wtkonujemy rozne kombinacje klawiszy itd. Niestety sama czesc grywalna jest jeszcze w fazie bardzo poczatkowej, lecz ogolne ramy projektu sa juz w fazie koncowej.

Ponizej link do naszego funpage'a na facebooku, gdzie mozecie obejrzec filmik z tego co na ten moment mamy zrobione.

Funpage: www.facebook.com/nexteamgames

Strona: www.nexteam.esy.es

Zapraszam na naszą stronę | www.nixtim.esy.es

Opublikowano

Wlasnie byl zmieniany adres, dlatego nie dziala. Zapraszam za to na nasza strone www.nexteam.esy.es

Opublikowano

Dopiero dzisiaj ja udostepnilem. Jutro bedzie wiecej, min. filmik

Opublikowano

Dopiero dzisiaj ja udostepnilem. Jutro bedzie wiecej, min. filmik

To chętnie zobaczę :)

Opublikowano

Zmienil sie adres naszej strony. Zapraszamy do ogladania oraz oceniania

www.nixtim.esy.es

Opublikowano

Czesc grywalna zmierza w faze alfa.

W miedzyczasie pracowalismy nad popawkami oraz optymalizacja kodu. Teraz dziala znacznie plynniej.

Niedlugo na naszej stronie pojawia sie screeny, byc moze filmik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Praca wrze!

Ciągle pracujemy nad wszystkim aby pozbyć się wszelkich błędów, zoptymalizować grę szczególnie dla was oraz wprowadzamy ciągłe poprawki!

Pracujemy także nad silnikiem gry tekstowej o której po raz pierwszy wspominamy, mam nadzieję że nie możecie się doczekać naszych unikalnych projektów! Będzie ona w całości po polsku i w stylu modułowym.

Pozdrawiamy, ekipa NexTeam.

76561198058223053.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...