Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z 2K10 ma sens?

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie jestem pewny czy cos takiego ogolnie ma sens, dlatego wole zapytac pierwsze o zdanie ludzi z forum.

W tym roku startuje masa reworkow typu pandory, teriosy itd. mimo, ze to juz bylo to dalej sie przyjmuje przez Graczy. Moim pomyslem jest stworzenie serwera ala meton2 z 2k11r, jedynie co bym poprawil to: wiecej stron w eq, poprawic misje, dodac z 2 dungeony na male lvl, zwiekszyc MINIMALNIE exp. W takim projekcie wazna by byla reklama, posiadam na to odpowiednie fundusze. Moim zdaniem metin od wprowadzenia niebianek, syrkow itd. powoli sie staczal w dol i stracil swoj klimat gdzie ktos majac stal +7 byl kozakiem.

I tutaj pytanie, czy waszym zdaniem taki serwer mialby racje bytu?

Prosze nie bluzgac, nie wyzywac itd. to jest tylko pomysl... nie jest to prezentacja serwera, projekt nie jest nawet realizowany.

PS: co do isa, to minimum: maska uczuc, 3cia reka itd.

Opublikowano

Ambrozjak ty i serwery... narobiłeś już tyle reworków rayenów i dziadostw że jeszcze trzeba żebyś brał się za stawianie kopii globala - jak ci aż tak hajsu brakuje idż do roboty. 

Nie wiem co trzeba w główce mieć żeby stawiać "kopie / reworki" globala ... Weź zbierz sobie więcej pseudo "stawiaczy" serwerów co tylko na reworkach potrafią żyć i od razu postawcie jakiś rework Metina1 bo tego jeszcze nikt chyba nie wymyślił....  

Takie serwery nie maja prawa bytu , pomijając takie które wbrew regulaminom forum dalej tutaj stoją i w których właściciele w żywe oczy wciskają kit innym. 

Jeśli nie chcesz upaść jeszcze niżej niż wylądowałeś po Rayen to lepiej weź się zmobilizuj i postaw coś z jajem i konkretnego póki jeszcze kto na tym forum ma przeglądać i czytać zapowiedzi / prezki. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ambrozjak ty i serwery... narobiłeś już tyle reworków rayenów i dziadostw że jeszcze trzeba żebyś brał się za stawianie kopii globala - jak ci aż tak hajsu brakuje idż do roboty.

Nie wiem co trzeba w główce mieć żeby stawiać "kopie / reworki" globala ... Weź zbierz sobie więcej pseudo "stawiaczy" serwerów co tylko na reworkach potrafią żyć i od razu postawcie jakiś rework Metina1 bo tego jeszcze nikt chyba nie wymyślił....

Takie serwery nie maja prawa bytu , pomijając takie które wbrew regulaminom forum dalej tutaj stoją i w których właściciele w żywe oczy wciskają kit innym.

Jeśli nie chcesz upaść jeszcze niżej niż wylądowałeś po Rayen to lepiej weź się zmobilizuj i postaw coś z jajem i konkretnego póki jeszcze kto na tym forum ma przeglądać i czytać zapowiedzi / prezki.

Oczywiscie Ty zawsze masz racje, tak samo racje miales przy Antarisie. Rayen stal ponad 6 miesiecy takze to nie jest az taki zly wynik, jak chcesz komentowac moje poczynania w swiecie prywatnych serwerow to zaloz do tego osobny temat, 90% Twojej wypowiedzi odnosi sie do mnie, a nie do wlasciwego tematu mojego posta. Po prostu chce pokonwersowac na ten temat, ale taki pustak jak Ty tego nie zrozumie i bedzie jechac swoimi wiazankami.

Ps: w portfel mi nie zagladaj, to co robie ze swoimi pieniedzmi i ile ich mam to moja prywatna sprawa.

Edit: reworka nigdy nie mialem. Eriador i rayen to podobne, lecz zgola inne serwery. Eriador startowal z tego co pamietam 3 razy, lecz w przeciagu ~tygodnia gdyz byly problemy ze startem, reworkiem tego nie nazwe. Rayen stal raz i tak pozostanie.

Co do kompromitacji rayenem to masz troche racji, lecz na serwerze bylo ponad 2000 ludzi online i dla mnie jest to sukces, szkoda ze nie udalo nam sie tego utrzymac, nasza wina, lecz prosze nie zapominac ile autorskich systemow tam wprowadzilismy itd. nigdy nic nie bralem z innych serwerow, nie reworkowalem niczego, wiec kitu prosze tez nie wciskac. Rayenem udowodnilismy, ze jak sie zepniemy to potrafimy cos tam zrobic. Nie pisalem nigdzie, ze chce cos takiego zrobic, ja chce o tym po prostu podjac dyskusje.

Opublikowano

Oczywiscie Ty zawsze masz racje, tak samo racje miales przy Antarisie. Rayen stal ponad 6 miesiecy takze to nie jest az taki zly wynik, jak chcesz komentowac moje poczynania w swiecie prywatnych serwerow to zaloz do tego osobny temat, 90% Twojej wypowiedzi odnosi sie do mnie, a nie do wlasciwego tematu mojego posta. Po prostu chce pokonwersowac na ten temat, ale taki pustak jak Ty tego nie zrozumie i bedzie jechac swoimi wiazankami.

Ps: w portfel mi nie zagladaj, to co robie ze swoimi pieniedzmi i ile ich mam to moja prywatna sprawa.

Stał ponad pół roku.... Po akcjach z dostępami do baz, kont gmów itp stał... pusto-stan. A rework - jak grało tam 50 osób to ja cię proszę. I nie wiem za kogo się uważasz skoro myślisz że powiesz "tak" i każdy będzie leciał - od tego jest forum, od tego są zmiany w regulaminach działu metin żeby tego typu chore akcje jak z twoimi serwerami eliminować. I od tego jest temat żeby się w nim wypowiadać a ja wyraźnie napisałem co o tym myślę. Więc polecam ograniczyć lekko wypływ własnego ego. 

Bo jesteś już kolejną osobą która zakłada temat o "robieniu reworka reworka reworka serwera z 2kgówno" , jak nie pandory ( padła ) , to diamondy ( padną o ile wystartują ) ty zniżasz się jeszcze bardziej bo chcesz stawiać rework.... GLOBALA ?? Czytasz ty sam siebie człowieku ?? Reworkować GLOBALA ?? to jest czysty skok na hajs. Nic więcej dodawać nie trzeba. Bo wszystko i na temat zostało napisane. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Stał ponad pół roku.... Po akcjach z dostępami do baz, kont gmów itp stał... pusto-stan. A rework - jak grało tam 50 osób to ja cię proszę. I nie wiem za kogo się uważasz skoro myślisz że powiesz "tak" i każdy będzie leciał - od tego jest forum, od tego są zmiany w regulaminach działu metin żeby tego typu chore akcje jak z twoimi serwerami eliminować. I od tego jest temat żeby się w nim wypowiadać a ja wyraźnie napisałem co o tym myślę. Więc polecam ograniczyć lekko wypływ własnego ego.

Bo jesteś już kolejną osobą która zakłada temat o "robieniu reworka reworka reworka serwera z 2kgówno" , jak nie pandory ( padła ) , to diamondy ( padną o ile wystartują ) ty zniżasz się jeszcze bardziej bo chcesz stawiać rework.... GLOBALA ?? Czytasz ty sam siebie człowieku ?? Reworkować GLOBALA ?? to jest czysty skok na hajs. Nic więcej dodawać nie trzeba. Bo wszystko i na temat zostało napisane.

Nie wiem czy umiesz czytac, ja chce to przedyskutowac, co nie rozumiesz w tym zdaniu? Napisz, postaram Ci sie rozlozyc ta mysl na czynniki pierwsze.

Dla mnie nie licza sie Twoje wywody tylko zeby serwer byl grywalny, a to jest tzw. wybadanie rynku.

@OficerPL powstawac moze nawet a****s v20, poki nie jest nigdzie hypowany rynek jest wolny. Chodzi mi o pomysl nie tworzenie.

Opublikowano

Takie serwery startowały jakoś w 2014/2015.. nie było zainteresowania bo nikomu normalnemu nie chce sie j**** z pojedyńczymi zmiankami, bugami i innymi.

Zresztą jak ktoś chce odrobinę starego globala to wchodzi na metin2.sg czy wom.

Opublikowano

Serwer ok ale tylko jeśli będzie to medium z przyjemnym expem, bo siedzenie 2h na spocie to nie dla współczesnych graczy ;)

Tylko jak by exp byl w stylu typowego mediuma to by trzeba bylo dodawac nowe bronie, zwiekszac lv itd.

Chyba, ze mozna:

- zwiekszyc exp

- zmniejszyc ilosc misji

- ulatwic wbijanie skilli

- edytowac biologa na 8h/10h

- ulatwic dostep do dodan i zmianek, lecz minimalnie, tak zeby eq 5b to bylo cos

- zwiekszyc predkosc ruchu w standardzie

Bronie/zbroje/bizu zostawic w standardzie czyli bronie 65/70/75lv, zbroje stalki, bizu z lez max. Zwiekszyc drop ulepszaczy i didac wiki dropu aby nikt sie nie pogubil.

Jak ktos jest bardziej zainteresowany pomyslem, to prosze pisac gg 35871092

Czekam na wiecej komentarzy.

Opublikowano

No tak, pandorka reaktywacja była to teraz budzi się reszta debili ZRÓBMY SERWER STARY KLIMAT NA DWA MIESIĄCE.

nie nie nie i nie. Taki serwer nie ma racji bytu

Opublikowano

Oj ludzie, ale wy macie najebane w bani... Żaden rework nie ma racji bytu żadna pandora żaden śmieszny PL... To już nie te czasy na serwery bez żadnych ciekawych systemów.

Opublikowano

Oj ludzie, ale wy macie najebane w bani... Żaden rework nie ma racji bytu żadna pandora żaden śmieszny PL... To już nie te czasy na serwery bez żadnych ciekawych systemów.

Bez niczego. Tam nie było nic, może ludzie wtedy bawili się dobrze ale teraz zostali przyzwyczajeni do jakiś zjebanych dodatków czy zmyślnych nowości, które są w c**j zbugowane.

Opublikowano

Tak według graczy mpc, ludzie to teraz czekają na serwery ze starą nazwą ot mi społeczność :P

Co do serwera stanowcze nie, przestańmy się cofać w rozwoju. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie zrobisz - nie przekonasz się.

Jeśli masz środki na reklamę duża + będzie zainteresowanie od strony administracji to może wypalić

Opublikowano

Ja jestem za tak, stary metin2 to było coś czego od lat już nie ma nawet na starym poczciwym plu. Ja bym grał, ciężko mi znaleźć od lat jakiś serwer w którym grało by się jak kiedyś, lata temu...

Opublikowano

Takie serwery nie mają racji bytu, nikt nie poświęci tyle czasu i pieniędzy ile na plu nie mająć, żadnej pewności co do stabilności. PL jest pewniakiem i to jest jedyne co utrzymuje graczy - wiadomo, że jeszcze długo nie padnie. W przypadku serwerów prywatnych takie coś jak pewniak nie istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...