Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duże spadki FPSów

qizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dosc powazny. Jakis czas temu spalil mi sie zasilacz i plyta glowna przezyl procesor dysk karta g i ramy.

Dzisiaj zamontowalem nowa plyte glowna i zasilacz, wszystko ok. Temp w porzadku, jednak przy odpaleniu CS:GO lub COD:BO2 sa niemozliwe spadki, przedtem mialem w CS po 100-200fps plynnosc 100% w COD podobnie, jednak teraz w CS mam spadki do 20-30fps max do 40/50 ale grac nie idzie.. Powiedzcie mi o co moze chodzic? sterowniki nowe, nowy bios zaaktualizowany, nowy system, czysty dysk, temp ok podczas grania. O to moj sprzet

Gigabyte ga965gm-s2 rev 1.0

Core 2 quad q6600 bez oc

4gb ram ddr2

radeon hd6850 1gb ddr5

zasilacz xilence 480w przedtem mialem tagan 480w

W menu gdy odpal gry mam po 100+ fps, ustawienia na low itd. Procesy wszystkie w porzadku, uzycie procesorow ramow niskie.

Pomozcie!!

Ja podejrzewam albo zasilacz kiepski, albo uszkodza karta graficzna...

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

Na tym sprzęcie nie wyciągniesz więcej. Masz przestarzałe podzespoły takie jak kości ram, procesor czy ta karta graficzna ze średniowiecza.

Wysłane z mojego Huawei P8 Lite przy użyciu Taptalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Na tym sprzęcie nie wyciągniesz więcej. Masz przestarzałe podzespoły takie jak kości ram, procesor czy ta karta graficzna ze średniowiecza. Wysłane z mojego Huawei P8 Lite przy użyciu Taptalka

XDDDDDDDDDDDDDDDDD Wyjdź plz. 

Na procku 4x 2.4, 4gb ram i takiej karcie spokojnie 100+ na low.

btw. Karta która wstępuje w "średniowiecze" to GT8800, która też daje bez problemu ~100fps przy tych samych parametrch.

Może coś jeszcze uległo uszkodzeniu, ale o tym nie wiesz? Windows 10?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Co wy wygadujecie jak ja 3tyg temu na tym sprzecie mialem po 100-200fps srednio po 130 -.-

Nie windows 7 64bitowy.

Opublikowano

Na tym sprzęcie nie wyciągniesz więcej. Masz przestarzałe podzespoły takie jak kości ram, procesor czy ta karta graficzna ze średniowiecza. Wysłane z mojego Huawei P8 Lite przy użyciu Taptalka
XDDDDDDDDDDDDDDDDD Wyjdź plz. Na procku 4x 2.4, 4gb ram i takiej karcie spokojnie 100+ na low. btw. Karta która wstępuje w "średniowiecze" to GT8800, która też daje bez problemu ~100fps przy tych samych parametrch. Może coś jeszcze uległo uszkodzeniu, ale o tym nie wiesz? Windows 10?
Nie doczytałem że to jest quad, a karte pomylilem z zintegrowaną. Co do postu, masz jakiegos antywirusa? Przesnakuj nim komputer. I powiec jak Ci sie spaliły te części? Wysłane z mojego Huawei P8 Lite przy użyciu Taptalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Naprawde przestancie nabijac takimi durnymi postami. To logiczne, ze nic nie ma mam czysty system. Karte wystawilem za 100 na allegro pozdro!

Opublikowano

ale wy sie znacie haha, dobra kolego wyzej masz racje przepraszam znikam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...