Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik zawsze obok głowy.

polishRabbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak. Zawsze gdy celuje w głowę (czy to na MM, czy na treningach) mój celownik trafia dosłownie milimetr od głowy. W sensie załóżmy, że to wygląda tak:

[sTRZAŁ].[GŁOWA]

Nie ważne jakiego sensa zmieniam, czy jakie komendy ustawiam mój celownik trafia dosłownie obok głowy. Nie mogę tego sobie wyrobić nawet po 1,6k godzin w Counter Strike. (Supreme od 3 miesięcy z miesięczną przerwą)

Opublikowano

Ale panie, nie chodzi o to, żeby mi mówić jak mam grać (napisałem, że zmiana sensa nic nie dała) tylko bardziej mi chodzi o to czy ktoś miał ten sam problem i jak sobie z nim poradził/radzi?

Opublikowano

precyzja nie masz opanowego swojego DPI w myszcze a z kolei jak ustawiasz za wolno to nie dojeżdzasz do głowy :) musisz się nauczyć opanowywać te DPI chodzi mi w tym stylu żebyś długo na nim grał i sie przyzwyczaisz ^^

Opublikowano

sproboj wejsc na jakas mapke z warsztatu z celownikami i poszukac takiego co jest najbardziej " precyzyjny" mi pomogło

Opublikowano

Graj i tylko tyle. Skoro zmieniasz dpi czy tam sensa co jakis czas to normalne ,ze czasami nie wejdzie bo musisz sie dostosowac do tego jak chodzi celownik za kazdym razem na nowo. Wybierz sobie sensa i dpi ,na ktorym Ci sie gra najlepiej i graj na tym caly czas. Nie bedzie zawsze tak ,ze co strzał to hedzik,twoim tokiem myslenia najlepszą osobą na scenie byłaby osoba z największą ilością godzin w grze. 

Dodam też ,ze ustawienie się na mapie,kąty itd może miec na to wpływ ale to wszystko przychodzi z czasem. Masz tylko 1600 godzin i do tego jestes po przerwie wiec nie ma co się dziwic.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...