Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekanie tydzień na skiny

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Założyłem niedawno nowe konto i muszę czekać tydzień na wypłacenie pewnych skinów. Tutaj takie moje pytania:

a) Czy muszę wpłacić to 5 euro żeby to zrobić?

B) Wystarczy że mam dodany numer telefonu?

c) Muszę specjalnie na potrzeby tego założyć mobilny token poprzez pobranie aplikacji na telefonie?

Z pytaniem c) jest albowiem problem, ponieważ od godziny nie mogę otrzymać maila z kodem na serwis o2.pl 

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

jak dodasz sam numer to to nic nie da nadal bedzie blokada, musisz sciagnac apke na telefon i dodac token wraz z numerem..

Co do pytania a) to nie wiem o co ci chodzi nie napisales skad chcesz to wyplacic.. z ruletki jakiejs, czy co.

Opublikowano

jak dodasz sam numer to to nic nie da nadal bedzie blokada, musisz sciagnac apke na telefon i dodac token wraz z numerem..

Co do pytania a) to nie wiem o co ci chodzi nie napisales skad chcesz to wyplacic.. z ruletki jakiejs, czy co.

Mam tą blokadę na blokadę ofert, steam jest ograniczony. Chciałem wypłacić skiny z opskins.

Opublikowano

Żeby wpłacić skiny które już masz na koncie musisz aktywować Steam token i odczekać 7 dni, a 5 euro jest jedynie do otrzymania 1 lvl, tj. korzystanie z rynku, dodawanie znajomych itp.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...