Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będę mieć do wyboru tylko dwa języki?

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, sprawa jest. Gdzieś słyszałem, że kupując wersję pudełkową będzie jedynie możliwość grania na polskiej/rosyjskiej wersji. Czy to prawda? Ja sobie nie wyobrażam rozgrywać kampanii z polskimi aktorami, dla mnie to po prostu absurd. Chcę grać na wersji angielskiej z polskimi napisami. Czy to możliwe? Czy osiągnę to kupując BFa na Originie?

Opublikowano

Niestety, kupując grę otrzymujesz wybór pomiędzy Polskim/Rosyjskim. Z tego co wiem, wystarczy zmienić zmienić ścieżkę dźwiękową pod kampanię. Najprawdopodobniej pliki ukarzą się w sam dzień premiery :)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Jeżeli konto masz przypisane do regionu polskiego to tak, do wyboru rosyjski/polski. Kupując na g2a dostajesz klucz, który aktywujesz i on ci przypisuje grę do konta, na odpowiedni region. W ten sposób automatycznie wybiera ci język. Ze starszymi tytułami tak nie było :)

Wystarczy zmienić region konta, lecz nie wiem czy potem byś znalazł polskie napisy.

Angielska wersja językowa na stówę znajdzie się w necie po kilku dniach od premiery, bądź w ten sam dzień.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Da się chyba jakoś pobrać inne wersje językowe po premierze, ludzie czasem je udostępniają ale dużo z tym roboty, już lepiej zostawić ten polski język.

Opublikowano

Da się chyba jakoś pobrać inne wersje językowe po premierze, ludzie czasem je udostępniają ale dużo z tym roboty, już lepiej zostawić ten polski język.

Wystarczy podmienić jeden folder z tego co się orientuję.

MKfY45t.png

Opublikowano

Edit: W opcjach można zmienić głos :)

MKfY45t.png

Opublikowano

Edit: W opcjach można zmienić głos :)

Na pewno? Sprawdzałeś w wersji próbnej? 

Nie mam jej, oglądałem na yt.

Wkrótce chyba skuszę się i zakupię Origin Access, jeżeli będę mieć to jeszcze powiem.

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...