Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start starej Pandory

JheiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zapewne wiecie, stara pandora wraca, start prawdopodobnie w piątek lub weekend

Myślicie, że będą problemy z graniem na serwerze tak jak to było na reworku arymana? czy stary Admin podoła wyzwaniu i start odbędzie się bez problemów? :) 

"A"

Opublikowano

Widzi że zainteresowanie jest duże, na starej pandorze było po 4k graczy i dało sie grać

Aryman to amator gówno potrafi

Myśle że pandora wystartuje i da rade ;)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Na starym silniku to mało zdziała , przykładem był Aryman. 

Zobaczymy jak to będzie na starcie.

Opublikowano

Zadziała. Przypomnę ci ze na Pandorce kiedyś było po 15k ludzi. Myśle ze na starcie będzie spokojnie 5k ludzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zadziała. Przypomnę ci ze na Pandorce kiedyś było po 15k ludzi. Myśle ze na starcie będzie spokojnie 5k ludzi.

Nie przesadzaj, max bylo cos lekko ponad 4k online w 2k11 gdy gralo wlasnie najwiecej ludzi.
Opublikowano

Nie przesadzaj, max bylo cos lekko ponad 4k online w 2k11 gdy gralo wlasnie najwiecej ludzi.
Nie nie przesadzaj tylko tak było 2010/11 po 10-15k ludzi

Opublikowano

było więcej

Opublikowano

graczy było więcej :) 

btw dzisiaj testy na serwerze, 20;00 do 23;00 więcej info co do startu po testach ;) TESTY NA STARYCH POSTACIACH! :D miodzio

"A"

Opublikowano

Myślę, że mogą być problemy ze startem - pewnie też będzie duża ilość osób i admin może nie być wystarczająco na to przygotowany, aczkolwiek pożyjemy zobaczymy. Ja jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że start zostanie przesunięty o max kilka godzin.

Opublikowano

Zobaczymy jak to bedzie, moze to byc 'uklad' miedzy 'adminem' (nie ma 100% pewnosci, ze to wlasnie on), a 'arymanem' ktory gowno potrafi.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...