Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem zbanowany, ale jak?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wrocilem do pla i od nowa konto zalozylem, w 2h wbilem 30lvl ale juz mialem eq na nim za ponad 1kkk i dostalem perma za cheaty... wykrywacz gm byl wlaczony. Wiem ze moge sie spodziewac bana za cheaty no ale jak na wykrywaczu nie wykryto gma to dlaczego dostalem perma za cheaty? Nikt mnie raczej nie nagrał...

edit@ w jakim krolestwie najmniej admin patrzy? Bo i tak nowe konto bede zaklada

Opublikowano

Jest coś takiego jak logi w których widać że lecisz na cheatach,a po drugie być może funkcja wykrywania gm kiedy jest na /inv nie działa :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Jest coś takiego jak logi w których widać że lecisz na cheatach,a po drugie być może funkcja wykrywania gm kiedy jest na /inv nie działa :)

twoja wypowiedz skomentuje xDDDDDDDDDDDDDDDDD

na /inv jak gm jest to i tak wykrywacz działał i powinien działac a po logach raczej nie bo za szybko im sie tam wszystko przewija

Opublikowano

na /inv jak gm jest to i tak wykrywacz działał i powinien działac a po logach raczej nie bo za szybko im sie tam wszystko przewija

No to byś sie zdziwił :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ja twój temat skomentuje xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@AntyWarn  pytasz się dlaczego dostałeś bana za cheaty ? bo nie są legalne.

Opublikowano

Musisz pamiętać, że nie tylko GM banuję również system który wykrywa bota gdy go używasz nie ważne czy często czy nie i od tego bana nie ma szans odwołania bo GF uważa, że system się nie myli. Także gdy miałeś włączony wykrywacz to nie oznacza, że system Cię nie zbanuję. Zawsze jest ryzyko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...