Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne ruchy ręki

Bibon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam od pewnego czasu  pewien problem(przynajmniej niedawno go zauważyłem) i chciałbym się dowiedzieć czy to ja jestem jakiś nie tego czy każdy początkujący 1taper przez to przechodził. Podczas tapowania, gdy strzelę jedną pestkę moja ręka wykonuje delikatny ruch myszką w prawo, lub gdy nad tym nie próbuję zapanować bardzo duży odskok w prawo po czym, muszę znów naprowadzać celownik na głowę, nie jest to zależne od mnie(dużo grałem tej mapy z kropkami czerwonymi, w której po strzale trzeba było wracać celownikiem w dany punkt może to przez to). Jeżeli ktoś przez to przechodził i jakoś z tym sobie poradził bardzo bym prosił o jakąś wskazówkę (prosiłbym też o jakieś wskazówki w treningu podążania celownika za głową przeciwnika). Z góry dzięki za wasze odpowiedzi i przepraszam za błędy  :)

Opublikowano

To jest zwykły nawyk, tak jak ciągłe zmienianie broni bądź przeładowywanie po wystrzeleniu 2 pestek. Norma, ale do ogarnięcia.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...