Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Ustawienia i konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Mam problem z L# bo nie za bardzo wiem jak go ustawić i inne "Bawie sie 2lvl na botach xD" i pytanie nadchodzi takie jakie opcje zaznaczyć co włączyć itd itp aby automatycznie dobijał idealnie miniony i też robił combo "można powiedzieć automatycznie gra ja sobie na to patrze tylko"

Proszę o to które skrypty mam zaznaczyć . "TJJWW Auto atakowanie ,combo dobijanie mobów idealnie"

https://zapodaj.net/f2ded5517db79.jpg.html

Każdy post który nie będzie nic wnosił do tematu będę zgłaszał .

Opublikowano

W database skryptu wpisujesz nazwę postaci, którą chcesz mieć. 

Powiedzmy, że interesuje Cię Riven. Wpisujesz Riven i patrzysz na to, co ma najwięcej lajków (często się nie sprawdza, ale dla początkującego to bez różnicy). Instalujesz i przełączasz z zakładki database na profile. Zaznaczasz skrypt i tyle.

Ultility to skrypty, które np. unikają skilli czy pokazują cooldown przeciwnika - wszystko co nie jest dla champinów. Nie dla championów tzn. nie wykonują do nich combo, nie farmią ich skillami etc.

Obowiązkowymi skryptami ultility to activator, tracker i ewentualnie (na własne ryzyko, zwiększa znacząco szansę na bana) evade/ezevade. (evade lepsze).

Proponuję Ci przeczytać mój poradnik, jest tam wszystko o wiele lepiej wytłumaczone, a jeśli nie znasz angielskiego to pisz np. na pw. :)

PS. pamiętaj, że nie możesz grać rankedów (jak grasz na 2lvl to nie problem, tak tylko piszę) oraz można grać maksymalnie 2 gry dziennie na tym programie na free userze (jest to napisane koło zakładek).
Opublikowano

@iAnty ale jak pisałem z twórcą tego programu na jego forum napisał " że można grać ile się  chce na nim jest darmowy i darmowy będzie do korzystania nie ma limitu ile możesz grać"

#a tego poradnika to ja nie rozumie ^.^

Opublikowano

@iAnty ale jak pisałem z twórcą tego programu na jego forum napisał " że można grać ile się  chce na nim jest darmowy i darmowy będzie do korzystania nie ma limitu ile możesz grać"

#a tego poradnika to ja nie rozumie ^.^

To chyba gadałeś z nim kilka lat temu, bo aktualnie na free userze można tylko 2 gry dziennie, a na subskrypcji 50 (jest jeszcze botting license bez ograniczeń). Jeżeli nie rozumiesz to, co napisałem w poście wyżej bez poradniku, to raczej ktoś musiałby z Tobą siąść na komunikatorze głosowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...