Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieram ekipę. (Bardzo poważny projekt)

DEDi GodApple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieram ekipę która była by w stanie stożyć ze mną serwer.

Od razu mówię że jeżeli jesteś dzieckiem które nic nie ogarnia nie czytaj dalej wyłącz komputer i idź spać.

Tutaj nie musisz czytać:

Może na początku powiem coś o sobie, a więc

serwery w minecraft mam już od paru lat aktualnie jestem na kilku w administracji ale co to kogo interesuje ta?

Z starą 4 osobową ekipą szło nam bardzo dobrze mieliśmy parę bardzo udanych serwerów.

Ale to też co kogo interesuje no przecież przyszliście tu aby dołączyć się do naszego (nie mojego projektu) dlaczego nie mojego?

A więc dlatego bo nie tylko ja tworzę serwer i pamiętaj że dołączając się do nas jesteś równie odpowiedzialny za serwer bez względu na pełnioną na nim rolę.

Tak jak już wspomniałem wcześniej co znaczy że jesteś tak samo odpowiedzialny?, (Jako nasz murzyn będziesz musiał ciężko pracować aby dostać SuperDuperHiperAdmina na serwerze pamiętaj także że będą składki po 50 zł miesiącznice żeby kupiłem sobie cs'a).

A tu  musisz czytać:

Oczywiście wymagam od ciebie:

- Dojrzałości.

- Aktywności.

- Dobrego kontaktu.

​- Brak mamy kradnącej ci kable za to że nie poszyłeś do kościoła.

Wszystkich chętnych w naszym poważnym projekcie prosimy zgłaszać się tutaj na forum lub na skype: pwdedi bo parafia jest w budowie.

Możliwy także kontakt na TeamSpeak3: xyz

3b15e266660738b8gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...