Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzowskie skrzynki vs skin

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dylemat co wybrać. Czy 11 skrzynek + kluczy czy skin do jinx czarodziejki :3. Jak wygląda aktualnie drop ze skrzynek mistrzowskich? Jest jakaś powiększona szansa jak to miało mieć miejsce po sytuacjach na worldsach? I co Wy byście wybrali na waszym miejscu. Z góry dziękuje za pomoc :P

Opublikowano

Drop jest imo nawet slabszy niz w normalnych, przynajmniej u mnie tak to wyglada (same ikonki, championy + shardy) jedynie sie te shardy dostaje, nie oplaca sie kupowac jesli nie masz zamiaru lapac gemstone na hextech annie, ale to z 300 skrzynek trzeba otworzyc :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ja dostalem dunkamster dariusa i spirit guard udyra z 10 skrzynek wiec calkiem najs, druga sprawa ze z 11 skrzynek 5 to byly postaci kolejne 2 ikonki i reszta skiny w tym te dwa całkiem całkiem

krzychu.jpg

Opublikowano

ja dostalem dunkamster dariusa i spirit guard udyra z 10 skrzynek wiec calkiem najs, druga sprawa ze z 11 skrzynek 5 to byly postaci kolejne 2 ikonki i reszta skiny w tym te dwa całkiem całkiem

A żeby odblokować takiego spirit guard udyra trzeba otworzyć kolejne 10 minimum

W przypadku skrzynek tylko raz nie zwróciły mi się koszty.Jeśli podoba ci się dany skin i chcesz go mieć to lepiej na pewniaka kupić chociaż pamiętam jak plułem sobie w brodę gdy po zakupie skinów trafiłem w warsztacie Mecha khazia,projecta hasakey oraz cottontail fiza :D.

Opublikowano

To zależy od szczęścia, np w moim przypadku, już otwieram skrzynki bo to lubię i zbieram kryształy na skina, i w ciągu ostatniego miesiąca otworzyłem około 100, skiny przeróżne, parę legendarek, dużo epickich, dużo zwykłych, ogólnie moim zdaniem opłaca się otwierać bardziej niż kupić jednego skina bo w tej cenie możesz mieć 3 lub 4 nawet ^^. Oczywiście miałem tez momenty, że na 10 skrzynek 7 to były awatary i totemy, ale były też takie, że 10 pod rząd to skiny dobrej jakości i w 3 skrzynkach 3 kryształy :3. Moim zdaniem warto zaryzykować 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...