Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP] Your-Adventure RPG

NaginatekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam cię chciałbym zareklamować serwer RPG YD!!! tak wiem skrypty z neta dla was ja chce ten serwer prowadzić jak najdłużej a może coś wypali! jak nie chcesz to  nie graj ! i prozę bez zbędnych komentarzy :) ja będę  ten serwer aktualizował do nowych rzeczy i wgl.

IP: mtasa://188.68.249.130:20352

Forum: http://your-adventure.c0.pl/

Slotów 20 na razie zobaczymy jak będą gracze to się powiększy!

Serwer jest to RPG

Prace:

1) Rybak
2) noszenie części
3) Betoniarki
4) Magazyn
5) StreetView
6) Czyszczenie ulic
I wiele wiele innych

SSY: http://imgur.com/a/0fgqi

Bardzo serdecznie zapraszamy ci co chcą pograć i pobawić się i przypominam serwer będzie stał jak najdłużej się da i ile os będzie grało  :)

Opublikowano

tak wiem skrypty z neta dla was ja chce ten serwer prowadzić jak najdłużej a może coś wypali!

Uwierz mi, że żaden rozsądny gracz nie przeznaczy ani kropli swojego wolnego czasu na ten serwer. Jest zwykłym zlepkiem ogólnodostępnych skryptów odnalezionych w internecie, nie wyróżnia się kompletnie niczym od pozostałych i nie ma żadnych szans na przetrwanie chociażby jednego tygodnia. W dodatku twoje nastawienie do tego projektu jest co najmniej śmieszne i w żaden sposób nie pokazuje pewnej dojrzałości, która wyróżnia osoby w pełni gotowe do tworzenia własnego serwera.

jak nie chcesz to  nie graj ! i prozę bez zbędnych komentarzy :)

Właśnie o tym nastawieniu wspomniałem nieco wyżej. W porządku - nie będę grać. Z tego co udało mi się dowiedzieć, masz 14 lat. Rozumiem, że chcesz mieć "coś swojego", być administratorem i tworzyć coś dla innych, aczkolwiek bez odpowiedniej wiedzy i dojrzałości w samym sobie nie jesteś w stanie nikomu tego zapewnić. Przechodząc do ostatniego etapu mojej wypowiedzi. Prezentacja jest pewnego rodzaju wizytówką serwera, powinna pokazać zalety projektu i zachęcić użytkowników do grania na nim. Twoja prezentacja nie pokazuje ani zalet serwera, ani nie zachęca - wręcz odrzuca. Estetyka na bardzo niskim poziomie, mało treści i brak oryginalności. Spróbuj to poprawić.

• Prezentacje usuwamy ze względu na:

-zbyt mało treści,

-zbyt mało informacji,

Zmień również prefiks tematu. RP, a RPG to dwa oddzielne i różniące się od siebie tryby gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...