Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - szukam komendy na rozpoczęcie questów

Be Quiet !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakaś komenda na rozpoczęcie wszystkich pozostałych misji ponieważ już tyle ich zrobiłem i mało ich zostało a nie wiem do którego npc podejść żeby misje wziąć.

@Aerin jak wpisałem to, to zamieniłem się w wilka i nie wiadomo co się stało nie mogłem nawet dziennika otworzyć nie wiem jak ta komenda dobrze działa

chodzi mi poprostu o rozpoczęcie misji które mi jeszcze zostały ponieważ już prawie wszystko zrobiłem i nie wiem co jeszcze mi zostało.

A i jeszcze jedno mam buga że musze dać 10 sztabek stalhirmu i 15 ebonu takiemiu ziomkowi kowalowi ale jak mam to, to nic się nie dzieje tak samo z jarlem.

Mam misje u jarla że musze z nim pomówić, kiedy klikam na niego nic nie mam :D

Opublikowano

@Aerin jak wpisałem to, to zamieniłem się w wilka i nie wiadomo co się stało nie mogłem nawet dziennika otworzyć nie wiem jak ta komenda dobrze działa

chodzi mi poprostu o rozpoczęcie misji które mi jeszcze zostały ponieważ już prawie wszystko zrobiłem i nie wiem co jeszcze mi zostało.

A i jeszcze jedno mam buga że musze dać 10 sztabek stalhirmu i 15 ebonu takiemiu ziomkowi kowalowi ale jak mam to, to nic się nie dzieje tak samo z jarlem.

Mam misje u jarla że musze z nim pomówić, kiedy klikam na niego nic nie mam :D

Dziwne, powinno zadziałać.

Ew. może jakiś ShowQuestTargets, aby sprawdzić ID zadań i movetoqt (te ID z show), żeby się przenieść. 

@Edit:

Tutaj wrzucam stronkę, gdzie możesz obczaić zadania wszystkie:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Quests

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Czyli komenda działa doskonale. Zaczął się widocznie quest towarzyszy. Jeśli Ci się nie podoba, musisz wszystkie questy po kolei zaczynać ręcznie (tzn. jedna komenda na jeden quest). 

Opublikowano

ref

@Jano900 

w tej misji zamieniam się w wilka po chwili ekran się ładuje, budze sie w lesie bez itemow i gra nie rusza i tak postac stoi i stoi.. znasz moze id na tego questa bo nic mi nie pisze co to za quest

Opublikowano

Wszystko wyjaśniłem post wyżej. Po prostu zaczął się quest towarzyszy, widocznie nie masz go zrobionego. Tak to jest jak średnio stabilnie gra uruchamia wszystkie questy na raz.

Jak chcesz uruchamiać questy pojedynczo to wpisz w konsoli "setstage IDQuesta IDCzęściQuesta", np setstage MG05 10.

P.S

Wiem, że masz ten quest zrobiony, ale widocznie gra o tym nie wie. Przeczekaj to, albo wpisuj kody pojedynczo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...