Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash poczas ładowania modyfikacji

Kamkowski111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy chce włączyć paczke modów ładuje mi sie wszystko normalnie wtem przy koncówce ładowania dostaje Brak Odpowiedzi i nie moge nic robić próbowałem wszystko nie działało odinstalowanie mc i jeszcze raz zainstalowanie z paczka to samo dodałem ramu 1/2 tylu ile mam. Prosze o Pomoc (jezeli chcecie Crash loga oto on)

[11:18:15] [Client thread/ERROR]: Using missing texture, unable to load magicalcrops:textures/blocks/Crop_S3.png, java.io.FileNotFoundException
[11:18:15] [Client thread/ERROR]: Using missing texture, unable to load magicalcrops:textures/blocks/Crop_3.png, java.io.FileNotFoundException
[11:18:38] [Client thread/ERROR]: Using missing texture, unable to load minecraft:textures/blocks/apple.png, java.io.FileNotFoundException
[11:18:42] [Client thread/ERROR]: Using missing texture, unable to load minecraft:textures/blocks/MISSING_ICON_BLOCK_1434_extracells.block.walrus.png, java.io.FileNotFoundException
[11:18:44] [Client thread/ERROR]: Using missing texture, unable to load minecraft:textures/blocks/TConIntegration.bedrock.png, java.io.FileNotFoundException
[11:18:45] [Client thread/ERROR]: Using missing texture, unable to load missing_icon_block_1432_excompressum:textures/blocks/auto_sieve_mana.png, java.io.FileNotFoundException
Opublikowano

Czasem warto przetłumaczyć sobie to na pl. Posiadasz najnowszą wersję tej paczki czy jest to jakaś starsza bo ma problem z załadowaniem textur pewnych bloków z tego co ja tu wnioskuje

oDYVDfv.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To przez brak tekstur ;) Najwyraźniej jakiś mod ma wbudowane zabezpieczenie przed właśnie taką sytuacją i najnormalniej crashuje minecrafta. Spróbuj pobrać raz jeszcze modyfikacje i wgraj je od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...