Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XXM MUSIC - Moja muzyka, videoblogi, przemyślenia.

xxmmusic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Witam Was bardzo serdecznie.

Od jakiegoś czasu uczę się prowadzić kanał na youtube i potrzebuję wskazówek, żeby robić to lepiej. Poza tym nagrywam własną muzykę od lat jako producent (pop, rap, electro), ale od niedawna sam uczę się też śpiewać. Na kanale komentuję otaczający nas świat i ludzi. Wrzucam swoją muzykę, swoje teledyski i mashupy. Staram się podrzucać ciekawe przemyślenia na podstawie własnego doświadczenia, np. czy warto się zakochiwać i jak to robić z głową, czy też jak rzucić palenie papierosów (bo sam przez to przechodziłem), czy jeszcze też komentować bardziej kontrowersyjne tematy, jak niegdyś wypromowane dziewczyny Marta i Zuzia, choć robię to inaczej, bo nie sztuka wszystkich obrazić, sztuka zmusić ludzi do myślenia. Kanał dedykowany jest ludziom, którzy nie stronią od myślenia, ale mam też nadzieję, będzie dla młodych ludzi pewną alternatywą i miejscem, w którym będzie można się pośmiać i zastanowić.

Moja strona ze wszystkim: www.xxmmusic.com
Mój kanał YT: https://www.youtube.com/c/xxmmusic

Przykładowe moje ostatnie nagranie:

Przykładowy mój ostatni videoblog:

Pozdrawiam i zachęcam, żebyś razem ze mną Tworzył / Tworzyła nowe miejsce w sieci.

Marcin / XXM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...