Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dźwięków i ENB do MTA

Szymon2033

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tworząc ten temat chciałbym skierować się do Was z kilkoma pytaniami dotyczącymi modyfikacji GTA San Andreas na modzie Multi Theft Auto. Przechodząc do sedna,

-wgrywanie podmianek skinów na devgaming.pl. Rzecz ujmując, nie mogę sobie z tym za kij poradzić - nie działają mi żadne podmianki, które wgrywam,
-ENB - nie mogę niczego znaleźć, co byłoby interesujące - interesuje mnie coś mrocznego, odcienie szarości etc,
-Dźwięki broni i sposób wgrania.

Ktoś, coś? ;p

Opublikowano

1. Podmienianie skinów. devGaming posiada własny skrypt odpowiedzialny za podmienianie skinów w grze. Jeśli chciałbyś wgrać na serwer podmiankę, musisz odnaleźć główny katalog MTA, następnie wejść w: mods --> deathmatch --> resources --> rp_podmianki. W folderze "files" umieszczasz wybrane przez siebie skiny z rozszerzeniem dff & txd.

8fa18a7c4feaa6dc08abf6ff4063e30e.png

2. ENB Series. Wszystkie pliki umieszczasz w głównym katalogu GTA.

3. Podmienianie dźwięków broni w GTA. Aby tego dokonać, wystarczy pobrać paczkę interesujących nas dźwięków broni, następnie podmienić pliki w głównym katalogu GTA. W przypadku znalezienia w internecie paczki z rozpakowanymi dźwiękami broni, możemy wykorzystać sposób drugi, posługując się programem SAAT. Jeśli miałbyś co do tego pytania, śmiało możesz je kierować przez prywatną wiadomość, czy przez każdy inny komunikator podany w profilu. Dorzucam również skan pliku: https://www.virustotal.com/pl/url/b10dc3783e616c1b998217132bc946e7363c20f5501d4752f535bd109ad697db/analysis/1476143421/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...