Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problemy z netem

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z gory przepraszam za to ze nie pisze z polskimi znakami ale z telefonu pisane na szybko a takze za to ze zapewne w nieodpowiednim dziale.

sprawa dotyczy tego ze mam problem ze "zjebostrada". ogolnie nie mieszkam w miescie wiec mam dosyc malo internetow do wyboru wiec mam to co mam. moj net to od 1mb do 10mb. chcialbym wam przedstawic ostatnie notowania... zalosne...

http://www.speedtest.net/my-result/a/2285972939

i jak tu sie nie wku*wic...

Opublikowano

510 100 100 to jest nr do neostrady ?

Raczej tak.

Zadzwoń do nich, następnego dnia przyjadą i naprawią. U mnie już wiele razy byli i po każdej wizycie wszystko ładnie działało.

Pff. Ja już miałem internet z orange, dużo razy przyjeżdżali, naprawiali, bez skutku. Takie same wyniki jak u kolegi, który założył temat. Ogólnie ta neostrada i oferty orange są tak beznadziejne, ojciec był w ich sieci około 6 lat i nic mi konkretnego nie zaproponowali. Radzę zmianę sieci. Ja przeszedłem na play i jestem bardzo zadowolony. Z internetu, z którego kompletnie nie mogłem skorzystać, mam teraz około 3mb/s - a jak na wieś jest to dobra prędkość, więcej nie ma co oczekiwać, chyba, że masz na wsi światłowody lub mieszkasz w mieście. Mi tam zdecydowanie wystarcza, youtube chodzi bardzo dobrze, internet się nie tnie, ze ściąganiem też wszystko jest ok. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Pff. Ja już miałem internet z orange, dużo razy przyjeżdżali, naprawiali, bez skutku. Takie same wyniki jak u kolegi, który założył temat. Ogólnie ta neostrada i oferty orange są tak beznadziejne, ojciec był w ich sieci około 6 lat i nic mi konkretnego nie zaproponowali. Radzę zmianę sieci. Ja przeszedłem na play i jestem bardzo zadowolony. Z internetu, z którego kompletnie nie mogłem skorzystać, mam teraz około 3mb/s - a jak na wieś jest to dobra prędkość, więcej nie ma co oczekiwać, chyba, że masz na wsi światłowody lub mieszkasz w mieście. Mi tam zdecydowanie wystarcza, youtube chodzi bardzo dobrze, internet się nie tnie, ze ściąganiem też wszystko jest ok. 

Do mnie też dużo razy przyjeżdżali, znam już chyba wszystkich techników od internetu, którzy pracują w mojej okolicy. Rekord to chyba 3 razy w ciągu tygodnia.

Też nie polecam Orange, ale poza miastem ciężko o coś innego.

no mi prawie caly czas net oscylowal na granicy 5-6mb wiec nie bylo zle do dzis..

Zadzwoń do nich, naprawią to, może ci nawet prędkość do 10 mb podskoczy. U mnie tak się stało, jak kable wymienili (mam ten sam pakiet co ty).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zmien dostawce internetu. Z neostrada wlasnie tak jest ze jest zle przychodza cos naprawia i jest git ale z czasem ta predkosc znowu spada

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...