Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupię tanio Wild Run?

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Ostatnio nabyłem za darmo The Crew na Uplay'u, nie orientujecie się może, gdzie mógłbym kupić do tej gry dodatek Wild Run TANIEJ niż w Uplay'u? Jeżeli podacie jakieś sensowne oferty to wynagrodzę limicikami. ^^ 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@TheVolume Widziałem na G2A za 58zł, coś zauważyłem ogólnie, że dlc podrożały. Nie orientujesz się może, czy będzie kiedyś okazja do kupienia taniej? Jakieś promocje gdzieś są? Zależy mi na tym dlc lecz w mniejszej cenie. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@TheVolume Widziałem na G2A za 58zł, coś zauważyłem ogólnie, że dlc podrożały. Nie orientujesz się może, czy będzie kiedyś okazja do kupienia taniej? Jakieś promocje gdzieś są? Zależy mi na tym dlc lecz w mniejszej cenie. 

Jeszcze kilka m-cy temu byś dostał za ~47zł, ale teraz (z racji darmowej podstawki) ceny będą trzymały się wysoko. Tym bardziej, że za miesiąc wychodzi kolejne dlc (ubi robi taki "myk", że kupując nowe dlc dostaniesz Wild Run gratis). Podsumowując - wątpię aby w najbliższym czasie cena zmalała, więc jeśli bardzo Ci na nim zależy to bierz teraz. ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

To już lepiej poczekać chyba na nowy dlc'k i razem z Wild Run zgarnać ;)

Tak by było najlepiej, tylko wtedy musi się liczyć z kosztem ~100zł. ;)

Jak to mówią coś kosztem czegoś ;) Ja wolałbym zainwestować te 100 zł za dlc'ka i mieć w gratisie Wild Run.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ostatnio w muve był za 15zł, ale kody rozeszły się chyba w 30s, przynajmniej udało mi się kupić season pass za 15zł. Osobiście czekam na jakąś promocje z tym dodatkiem, bo moim zdaniem 60zł za taki dodatek to trochę za dużo. Może z wyjściem kolejnego dodatku wild run stanieje.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ostatnio w muve był za 15zł, ale kody rozeszły się chyba w 30s, przynajmniej udało mi się kupić season pass za 15zł. Osobiście czekam na jakąś promocje z tym dodatkiem, bo moim zdaniem 60zł za taki dodatek to trochę za dużo. Może z wyjściem kolejnego dodatku wild run stanieje.

Nie bo wtedy Wild Run za darmo z tamtym dodatkiem ale większe koszty.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dokładnie, sam dodatek nie jest wart 60 złotych. Głównie zależy mi na motocyklach, nie orientujecie się może czy są jakieś modyfikacje z motocyklami? Najwyraźniej zostaje mi czekanie do momentu aż cena zejdzie.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Dokładnie, sam dodatek nie jest wart 60 złotych. Głównie zależy mi na motocyklach, nie orientujecie się może czy są jakieś modyfikacje z motocyklami? Najwyraźniej zostaje mi czekanie do momentu aż cena zejdzie.
Wg. mnie dodatek jest wart swojej ceny. ;)

Modyfikacje z motocyklami tzn.? Można je tuningować w równie zaawansowany sposób co samochody (nawet ubranie i kask możesz dostosować).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...