Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe zarobki

phantom211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop odlamki i baw sie w alchemie ;)

Przykladowo: za 1 antyczny rubin na diumarze masz 120kk w przeliczeniu na pln: 15/20zl

Jak wyjdzie Ci jakis perf rubin legendarny to idzie nawet od 500zl w gore zgarnac ;)

Opublikowano

Przykladowo: za 1 antyczny rubin na diumarze masz 120kk w przeliczeniu na pln: 15/20zl

Jak wyjdzie Ci jakis perf rubin legendarny to idzie nawet od 500zl w gore zgarnac 

a ten antyczny rubin pewnie trzeba robić miesiąc 

Opublikowano

Przecież chyba te rubiny znikają to się nie opłaca, kupię go za 5 stów i np po tygodniu zniknie bo pewnie jest to na czas, czy się mylę?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jak wyjdzie Ci jakis perf rubin legendarny to idzie nawet od 500zl w gore zgarnac 

a ten antyczny rubin pewnie trzeba robić miesiąc 

Antyka idzie wykręcić w tydzień lub dwa :) 

Przecież chyba te rubiny znikają to się nie opłaca, kupię go za 5 stów i np po tygodniu zniknie bo pewnie jest to na czas, czy się mylę?

Alchemia trwa 1 dzień, po czym dany kamień się wyczerpuje. Należy go następnie spowrotem naładować :)

Opublikowano

trochę pomysłu i alchemia to coś pięknego jeśli chodzi o zarobek . Zawsze możesz poprzestać na dropieniu samych odłamków aby zarobić na eq . Jeśli chodzi o antyka można nawet w dzień zrobić ba nie tylko 1 

Opublikowano

Jeśli chodzi o drop tych odłamków na bocie, jak po dropnieciu 10 odłamków robi się Cor-dracoins

Ale można je przekładać na inną postać

Tak można je przekładać . Najlepszy sposób głowna postać + buff + konta które expisz dla zmianek . I wszystko przekladasz na te konta ja tak robiłem 

BUM

Opublikowano

Ja robię to w ten sposób, że stawiam dwie postacie jedna ma 30lvl i pełne eq, ona boci w miejscu na m2bob i drugą która ma puste eq i jest w grupie z pierwszą ta stoi na kamer modzie i ma podnoszenie yang i odlamkow zaznaczone. Takim sposobem bez zagladania do postek mam pełne eq odłamków w powiedzmy max 2h jesli stoją w m2. Ważne żeby postać zbierająca miała poniżej 30 lvl badz nie miala właczonej misji bo będzie zamieniać odłamki na cory.

Nie wiem czemu ale postać zbierająca na m2bobie nie zbiera odłamków a na kamermodzie jak najbardziej :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...