Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy na PS4

nerfipro174

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chceliśmy sobie z kolegą zakupić The Crew na PS4, tylko mamy jedno pytanko, jak tam z ilością graczy? Domyślam się, że będzie mniej niż na PC zwłaszcza z tą akcją z darmową gierką, ale jak to jest do końca? Jakbyśmy to kupili to jezdzili byśmy sami, czy jak by to wyglądało?

Opublikowano

Tego nikt nie jest w stanie Ci raczej powiedzieć ale pewnie mniej niż na PC.

Heh, wydaje mi się jednak, że jest chociaż garstka użytkowników tego forum którzy posiadają PS4 i to właśnie tam grają w The Crew ;p

Opublikowano

Heh, wydaje mi się jednak, że jest chociaż garstka użytkowników tego forum którzy posiadają PS4 i to właśnie tam grają w The Crew ;p

No to tak, ale pewnie mniej niż na PC - PC Master Race. Większość graczy woli grać na komputerze mając możliwość podłączenia pada i kierownicy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No to tak, ale pewnie mniej niż na PC - PC Master Race. Większość graczy woli grać na komputerze mając możliwość podłączenia pada i kierownicy.

No to prawda, też bym z chęcią pograł na PC, zwłaszcza że teraz jest darmowe z tym że gra chodzi mi ledwo na 20 FPS i niema żadnej przyjemności z gry :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...