Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE pytanie

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem konto w lolu na serwerze testowym PBE wyczytałem w postach z przed lat ze po 1h od wpisania imienia przywolywacza dostaje sie lvl rp i ip ale minęło już około 5h i nic czy ktoś wie po jakim czasie teraz ten 30 lvl się dostaje ? 

Opublikowano

Musisz cos kupic :)

Wejdz do sklepu i nawet jak masz 0 ip 0 rp, to po zakupie dostaniesz 9999999 wszystkiego, ja tak mialem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kupiłem ale nic nie dostałem najbardziej zależy mi na tym 30 lvlu bo gry na botach szukałem dobre 1h i nic :D

a ktos może mi podac strone do pbe gdzie mogę sie zalogować i potwierdzic tam email czy zmienić hasło ? nie mogę znaleźć

Opublikowano

Kupiłem ale nic nie dostałem najbardziej zależy mi na tym 30 lvlu bo gry na botach szukałem dobre 1h i nic :D

a ktos może mi podac strone do pbe gdzie mogę sie zalogować i potwierdzic tam email czy zmienić hasło ? nie mogę znaleźć

https://pbesignup.na.leagueoflegends.com/en/pbe

Co do tego powinno Ci przyznać 99999 rp itd. Przy kupnie championa itd

Opublikowano

https://pbesignup.na.leagueoflegends.com/en/pbe

Co do tego powinno Ci przyznać 99999 rp itd. Przy kupnie championa itd

kupiłem ekko i więcej nic nie moge kupić i cały czas 1lv 0 ip 0 rp :D nwm czemu tak jest może jutro coś się zmieni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...