Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paladins Patch OB35 - Co nas czeka

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8483914760882631049127.png

8132814760882231049127.png

• Nowe skiny dla Skye/Ying (Rekolor podstawowych)
  • Podczas trybu "Ładunek" obrońcy mają więcej czasu na ustawienie się
  • Naprawione lagowanie ładunku podczas wysokiego pingu (Poprawi to płynność gry)
  • Więcej opcji - Graficzne gui wyboru mapy bez wymogu drużyny, tryby 1vs1 i 2vs2, Dodanie trybu "Draft"

7599714760882231049127.png

9197614760882231049127.png

• Rolą Mal-Damby będzie support

5144714760886551049127.png

5557214760882231049127.png

• Więcej promocyjnych skinów
  • Zostanie dodany pumpkin skin dla Makoa pdczas Halloween
  • Możliwość ustawienia/zmiany celownika
  • Weekendowe specjalne eventy
  • W przyszłości zostaną dodane klany 
  • Nadchodzące zmiany Skye -  nerf jej ULTa zmniejszenie dmg i zwiększenie sygnału.

w/w zmiany nie znajdą się w patchu OB35 lecz wkrótce

Źródło: reddit
Opublikowano

No i w końcu nerf na Skye. Czekam na ten patch z niecierpliwością, aczkolwiek mogliby dodać czempiona na inną role, bo suppy to tak trochę nie dla mnie, ale zmiany na +.

Opublikowano

No i w końcu nerf na Skye. Czekam na ten patch z niecierpliwością, aczkolwiek mogliby dodać czempiona na inną role, bo suppy to tak trochę nie dla mnie, ale zmiany na +.

Następny champion ma być mieszanką Cassie i Kinessy

Opublikowano

Następny champion ma być mieszanką Cassie i Kinessy

No to będzie czym grać zaraz obok Androxusa. ^_^ 

Opublikowano

O tym kolesiu co rzuca "wężami" było wiadomo od dawna nie potrzebnie nerfią ult skye a tak to niby wszystko na + chociaż czekam na rankedy drużynowe 

Ja również czekam na rankedy drużynowe osoby które czasem spotykam grając są tak ułomne, że Ying czy też Makoa potrafią pushować prawą lub lewą flanke żeby zdobyć fraga co jest niekiedy  bardzo zabawne 

Opublikowano

O tym kolesiu co rzuca "wężami" było wiadomo od dawna nie potrzebnie nerfią ult skye a tak to niby wszystko na + chociaż czekam na rankedy drużynowe 

Ja również czekam na rankedy drużynowe osoby które czasem spotykam grając są tak ułomne, że Ying czy też Makoa potrafią pushować prawą lub lewą flanke żeby zdobyć fraga co jest niekiedy  bardzo zabawne 

Niestety ta gra nie jest dla wszystkich. 

Czekam na aktualizację, oby było coraz lepiej, a giera ma potencjał ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nerf na Skye duży +, jednak zamiast dmg mogliby zasięg zmniejszyć. Bo to najbardziej boli.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Nerf na Skye duży +, jednak zamiast dmg mogliby zasięg zmniejszyć. Bo to najbardziej boli.

Gdy widzę, że Skye rzuciła ulta

Czy ja wiem czy zasięg ma duży? Moim zdaniem zasięg ma mniejszy niż Makoa ma shielda

// edit

Hi-Rez pokazało nam jak będą wyglądać skille Mal Damby

Opublikowano

Gdy widzę, że Skye rzuciła ulta

Czy ja wiem czy zasięg ma duży? Moim zdaniem zasięg ma mniejszy niż Makoa ma shielda

// edit

Hi-Rez pokazało nam jak będą wyglądać skille Mal Damby

Naprawdę fajnie się zapowiada moim zdaniem. Tak jak wspominałem wcześniej widzę duży potencjał w tym ulcie. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Szkoda że Viktor, Buck i Androxus nie dostali nerfa :) też im się należy.

Zwłaszcza Buck skacząca małpa lecząca się, ni to tank a ciężko ubić ni to heal a się leczy ni to dps a na 3 strzały padasz.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Orientuje się ktoś kiedy on wyjdzie?

Dziś o 22

Jest o 10 ale rano xD nie wieczorem :D aktualnie serwery są wyłączone i jest wprowadzana aktualizacja gdybyście mieli jakiś problem z grą to sprawdzajcie tutaj co się dzieje

status.hirezstudios.com
Opublikowano

mal damba już jest ale skinów do ying/skye ani nowych trybów to ja nie widze

Opublikowano

mal damba już jest ale skinów do ying/skye ani nowych trybów to ja nie widze

Zapewne pojawią się przy patchu uzupełniającym albo przy kolejnej aktualizacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...