Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy ? Otwarty na pomysły.

dexiu93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam 23 lata prowadzę od roku serwer TeamSpeak3 dla pewnego portalu, ale pominę jego nazwę w celu uniknięcia reklamy innych portali na tej stronie.

Działamy od roku, tematycznie czysto dla gier MMO/MMORPG tj. WoW, HotS, LoL, DoTa, Paladins etc.

Jestem głównym sponsorem oraz załozycielem tego projektu.

Posiadamy ekipę około 6 osobową w tym 2 techników oraz 4 osoby nadzorujące pracę z czego jedna z nich dosyć aktywnie (od rana do nocy).
Prowadzimy serwer tematyczny, więc osoby z innych narodowości również nas odwiedzają, także przynajmniej język angielski w stopniu komunikatywnym byłby przydatny, jednak nie jest koniecznie wymagany.

Staram się utrzymać serwer, by pracował stabilnie i bez żadnych przerw (Uptime:44 days 13 hours 50 minutes 32 seconds)
Chętnie skorzystałbym ze współpracy z osobami, które mają pojęcie z punktu technicznego/marketingowe w celu rozbudowania serwera oraz mile widziana znajomość różnych CMS :)

Zastanawiamy się nad roszczepieniem i rozpoczęciem pracy we własnym kierunku więc jestem otwarty na wszystkie pomysły. :)

Zapraszam do kontaktu na priv lub poprzez TS3 (publicznie hostu nie podam tj. wspominałem by uniknąć reklamy) 
91.239.67.18

Pozdrawiam,

Dex.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...