Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura, układ czeski?

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić tą klawiature: 

https://www.morele.net/klawiatura-genius-gx-gaming-scorpion-k220-cz-sk-layout-31310475105-1005222/

Lecz na morelach pisze ze ma czeski Layout. Co to znaczy? i czy to sie duzo lub w ogole rozni od tych klawiatur co my uzywamy? Prosze o szybką pomoc :)

Opublikowano

Dzięki wielkie. Ale dałoby się ustawić żeby działało jak zwykła? poza tym nie widac zeby byly Z i Y zmienione. tak samo znaczek dolara jest w swoim miejscu. także czegoś nie rozumiem :v

Opublikowano

To co że jest , to normalna klawiatura tylko czeska ( opisy na niej i system wykrywa ) , ustaw polską programisty i będzie  polska z czeskimi literami na klawiaturze. 

Kup sobie naklejki i naklej.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale patrząc na tą klawiature na morelach to nie ma tam zadnych czeskich liter takze naklejac chyba nie trzeba? Dzieki jeszcze raz. Chyba do zamkniecia. Chociaż nie wiem czy nie bede mial pytan. xD

Opublikowano

Z pytaniami takimi do morele, skoro napisali CZESKA to dostaniesz czeską ze znakami na klawiszach jak  na zdjęciu co zamieściłem. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...