Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem Sleppers.cs z Oxide

Pixesl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Siemanko, mam pytanie moze ktoś z was mial juz z tym doczynienia. Chodzi mi o plugin Sleppers.cs z Oxide

Po wrzuceniu do oxide/plugins

Nie mozna pluginu w grze przeladowac otwieram wiec logi by zobaczyc co jest nie tak a w konsoli :

[sERVER v1.0.20] Console: Sleepers.cs(718,44): error CS0246: The type or namespace name `NetworkManager' could not be found. Are you missing an assembly reference?
Sleepers.cs(723,41): error CS0131: The left-hand side of an assignment must be a variable, a property or an indexer
Sleepers.cs(757,48): error CS0246: The type or namespace name `NetworkManager' could not be found. Are you missing an assembly reference?

Jezeli ktos wie moze od czego zaczac gdzie szukac by udalo sie to naprawic ? Prosze o pomoc z gory dzieki !

Opublikowano

Pisałem Ci w innym temacie, musisz edytować plugin, bo są stare funkcje. więcej Ci nie powiem bo mi nie płacisz :D

Opublikowano

Pisałem Ci w innym temacie, musisz edytować plugin, bo są stare funkcje. więcej Ci nie powiem bo mi nie płacisz :D

Mhm też miałem z tym problem. Poprawiłem i działa. :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

I nie mam zamiaru Ci placić kim jestes zeby Ci plaić haha :v Jestem ciekaw czy jak szukasz pomocy u kogos innego to czy mu placisz ale to wyrobimy Ci renome :)

Ogarniete

@Do zamkniecia !

Opublikowano

I nie mam zamiaru Ci placić kim jestes zeby Ci plaić haha :v Jestem ciekaw czy jak szukasz pomocy u kogos innego to czy mu placisz ale to wyrobimy Ci renome :)

Ogarniete

@Do zamkniecia !

w czym szukam pomocy? hurt-pl.pl , biggames,pl , b00t.net to są moje serwery Na forum tylko staram się pomóc, napisałem Ci że w pluginie są stare funkcje to dla Ciebie za mało? Postawiłeś serwer do hurta a nie potrafisz nic zrobić. Wyrabiaj renomę, wd mnie jest juz wyrobiona ze staram się dla większosci serwerów pomagać ale jak widzę Ciebie jak sie odzywasz do innych to z jakiej paki mam Ci cokolwiek pomagać.. Naucz się szacunku do drugiej osoby wtedy pogadamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...