Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie papierosy palicie?

Caesar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko moi użyszkodnicy forumka. Jakie tam cigarety palicie i ile dziennie ^_^?

U mnie od 4 dni siedzi paczuszka Lucky Strików Double Click, podchodzą mi :v

Opublikowano

palę paczke na kilka miesiecy i jedyne ktore kupuję to Davidoffy Classic inne mi nie smakują. ewentualnie lucky strike red są jeszcze ok. Od tych z podwójnym klikiem mnie mdli

Opublikowano

Różnie, ale najczęściej Marlboro goldy, l&m niebieskie/forwardy, chesterfieldy niebieskie, viceroye niebieskie.

Co do liczby zależy, ale pale okazyjnie bo szkoda mi kwitu, na tydzień to wyjdzie jakieś góra 20 fajek.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano
Mentolowe - Winston, L&M, czerwień - LD lub Marlboro

Chesterfield'y i Camel'e, Lucky Strike'i dobre ponoć

Dużo palę, jak dam w szyję, czasem kupię Black Devil'e

A jak puste są kiermany, to palimy na pojary

Palą ziomki, palą suki, pali gruby, pali suchy

I sąsiedzi też to nucą, kiedy idą jebnąć w płuco

Szlug do piwa, szlug do bucha, pale zawsze, jak porucham

Potem lipa, jak gram koncert - hypeman leci za mnie zwrotkę

Opublikowano

Wszystko co z klikiem. Najczęściej L&M Forwardy, Winstony jagodowe, Camele cytrynowe, a ogólnie zaczynałem od Marlboro Goldów. Ostatnio testowałem Black Devile i się zawiodłem. Paczka zwykle mi starcza na tydzień

Jak nie palicie to się nie wypowiadajcie, bo robicie offtop i posty będę ukrywał

Opublikowano

Wszystko co z klikiem. Najczęściej L&M Forwardy, Winstony jagodowe, Camele cytrynowe, a ogólnie zaczynałem od Marlboro Goldów. Ostatnio testowałem Black Devile i się zawiodłem. Paczka zwykle mi starcza na tydzień

Jak nie palicie to się nie wypowiadajcie, bo robicie offtop i posty będę ukrywał

Dobre Winstony jagodowe? Mam zamiar jutro kupić bo już zostało mi tylko 3 sztuki ; - ;

Opublikowano

Winstony jagodowe są na początku git potem wypalasz 3-4 i już sie pali tak 2/10 po prostu są nie wiem za słodkie? Przynajmniej ja takie odczucie miałem paląc je. Dobrą alternatywą dla nich są lucky strike fioletowe które sie tak szybko nie nudzą :> 

Opublikowano

Winstony jagodowe są na początku git potem wypalasz 3-4 i już sie pali tak 2/10 po prostu są nie wiem za słodkie? Przynajmniej ja takie odczucie miałem paląc je. Dobrą alternatywą dla nich są lucky strike fioletowe które sie tak szybko nie nudzą :> 

Właśnie miałem kupić lucky striki fioletowe jakieś 5 dni temu, ale u mnie w sklepie blisko praktyk nie mają ich a tylko mint/menthol to tak nie bardzo. Ale widziałem ze są te winstony i w sumie może mi podejdą jak Tobie się wydają za słodkie. Sprawdze jutro tak naprawdę. 

Opublikowano

Marlboro Ice Blasty też są spoko, ale można je dostać tylko w kolporterze/tabaku, w zwykłych kioskach to ni chuya

Opublikowano

Głównie to LM niebieskie, LM Forward, czasami West Ice albo Marlboro gold. Raz na kilka paczek złapią mnie jakieś LM zielone, albo Marlboro zielone. Paczka starcza mi różnie, czasami na 3-4 do 5 dni jak palę głównie sam, czasami schodzi po jednym dniu jeżeli spotkam znajomych.

Opublikowano

Aktualnie lm niebieskie, kiedyś marlboro czerwone z miękkiej paczki (import), miałem też przez jakieś 2 lata faze na menthole, nie polecam trudno się odzwyczaić od nich potem, szczególnie od lm zielonych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...