Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waluty, samochód, create key

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś za co odpowiadają u góry waluty. Mam 3 czegos takiego slotego, potem sa czaszki to wiem i takie bronzowe cos mam 100/3 i jakies inne bajery.Jak odpalić samochód bez kluczyka. I do czego służą create key bo mam 2x. 

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Od lewej:

Bilety (Air drop tickets + Event tickets).

Złota moneta (tzw. Crowns) jest to po prostu waluta kupowana za pieniądze, którą można otwierać skrzynki.

Czaszki (tzw. Skulls) służą do kupowania nagród.

Brązowa moneta (tzw. Credits) zdobywa się je w grze solowej i służą one do obstawiania swojej gry (Również solo). W zależności od zdobytej pozycji w obstawionym meczu dostaniesz pewną liczbę czaszek.

Aby odpalić samochód bez kluczyka musisz wejść do ekwipunku będąc w samochodzie, kliknąć prawym na takie kabelki i wybrać "hot wire".

Crate key dawniej służyły do otwierania skrzynek, teraz zostały one usunięte a skrzynki otwiera się złotymi monetami ( 250 złotych monet - 1 skrzynka).

Osoby, które nie wykorzystały kluczy do 20 września miały otrzymać otwarte skrzynki predatora ale coś się zepsuło i dostali inne skrzynki lub w ogóle dlatego musisz poczekać aż to naprawią.

Opublikowano

Na początku jak wchodzisz do gry masz takie okienko, wybierasz brązowe monety i w lewym dolnym rogu klikasz "Back your performance".

Air drop ticketów nie da się już wykorzystać ale będzie można je użyć w tzw. scrapyardzie.

Event tickety działają jak wejściówka na jakiś event ale póki co żadnego nie ma.

Jak obstawisz mecz to dostajesz czaszki w zależności od zajętej pozycji (Za 1 miejsce jest 1000 czaszek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...