Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSMG.PL | Od graczy, dla graczy!

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląd serwera taki sobie.

Co do ikonek: widzę, że staraliście się zrobić coś autorskiego jednak czcionka pali w oczy. Zmieniłabym samą czcionkę. Jeśli już zrobiliście sobie swój styl to mogliście go pociągnąć na rangi specjalne.

ScreenShot:

8411714760290581237309.png

Jak dla mnie psuję to estetykę. 

Dużym minusem jest ta ograniczona ilość rang zabawnych. Martwi mnie fakt, że jest tych rang mało, a wszystkie mają dziwne nazwy. Ja osobiście nie mogłabym nic dla siebie wybrać.

ScreenShot:

8773014760290581237309.png

Mała ilość Administratorów bo tylko dwóch - macie zepsutą listę administracji.

ScreenShot:

6840914760291811237309.png

Co do prezentacji serwera taka jak większość teraz na forumku. Zmienione tylko kolory. 

Jeśli chodzi o banner jest to grafika, która kiedyś była stworzona na TSForAlla.

Nic specjalnego.

Serwer jak większość serwerów.

Wydaję mi się niedopracowany i nieprzemyślany.

Jestem neutralna co do serwera. Dla osób, które nie mają wygórowanych potrzeb i nie stawiają na estetykę myślę, że jest dobry. 

Popracujcie nad estetyką. ;-) 

Opublikowano

O jezu :(( 

Ja rozumiem że Kaczanowski Designer robi furorę na tym forum ale bez przesady  :v

Mój serwer jako pierwszy miał taką reklamę a od tamtego czasu widzę że jawnie ktoś po prostu kopiuje i wkleja a na to już trudno mi się zgodzić.

Za samo to że Grafika wygląda jak moja, mogę nie polecić serwera i nawet tam nie wejdę bo martwię się że zobaczę inne rzeczy które zostały po prostu skopiowane.

I owszem, to nie jest fair, ale prawdę mówiąc, taki image serwera kreujecie robiąc wszystko po najmniejszej linii oporu - taki że kradniecie pomysły i nie potraficie stworzyć coś swojego.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Polecam serwer.

Pod względem estetyki jest ładny. Administrator z dużym stażem. Serwer działa od 2012 roku.

Łatwo można się skontaktować z administratorem.

Życzę powodzenia w dalszym rozwoju. :)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Ja rozumiem że Kaczanowski Designer robi furorę na tym forum ale bez przesady  :v

Mój serwer jako pierwszy miał taką reklamę a od tamtego czasu widzę że jawnie ktoś po prostu kopiuje i wkleja a na to już trudno mi się zgodzić.

Za samo to że Grafika wygląda jak moja, mogę nie polecić serwera i nawet tam nie wejdę bo martwię się że zobaczę inne rzeczy które zostały po prostu skopiowane.

I owszem, to nie jest fair, ale prawdę mówiąc, taki image serwera kreujecie robiąc wszystko po najmniejszej linii oporu - taki że kradniecie pomysły i nie potraficie stworzyć coś swojego.

ten cały "kaczanowski designer" to najs który robił ci prezentacje

czyli ten kryniek

Opublikowano

ten cały "kaczanowski designer" to najs który robił ci prezentacje

czyli ten kryniek

Tak to on. To jedna i ta sama osoba. 

Opublikowano

Dziękuję Maju. Pan o nicku Happi chyba nigdy tego nie zrozumie.. :)

Happi. Tak dla jasności, teraz prowadzę działalność jako Kaczanowski Graphic Designer. :)

Pozdrawiam.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

to samo przecież ci pisałem na gg xD

Happi. Tak dla jasności, teraz prowadzę działalność jako Kaczanowski Graphic Designer. :)

Pozdrawiam.

xD?

tłumaczyłem tamtej osobie, bo chyba się nie zorientował że to ty

Opublikowano

Pozdrawiam.

xD?

@happi uwierz mi że wiem więcej o Tym panu niż Tobie się zdaje. 

Jest on moim byłbym Grafikiem oraz Administratorem więc w tej kwestii nie musisz mnie pouczać.

Jeżeli ktoś zmienił nick widocznie uważa to za stosowne, a ja nie musze łazić i każdemu o tym mówić więc udawałem że jak dla mnie to jest dalej ta sama osoba, nieważne jaki ma nick.

Może czas parę rzeczy zrozumieć i potem rozpoczynać ....burze tylko dlatego że chcesz kogoś oczernić.

Ta grafika jest podobna do mojej i już to napisałem, ale jak widzisz nie chodze i nie komentuje hejtowskimi komentarzami, a skoro ja, jako osoba poszkodowana z tym jakoś żyje, to proponuje Tobie również uspokojenie i zastanowienie się czy Twój wkład w ten konflikt jest potrzebny.

Jeżeli uważasz że tak, kierujmy się na PW lub na jakiegoś TS aby to zakończyć. 

Nie mam ochoty na warny ani za obrazę ani za spam, lecz skoro nikt nie zrobił nic z tym że moja prezentacja została skopiowana, to ciekawie będzie jeśli za nasze posty dostaniemy warna. Widać że cały ten post to jedna wielka prowokacja, a jak widać niektórzy, wskazuję tutaj pana happi konkretnie, dają się wciągnąć w tą grę :D

Pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Pozdrawiam.

xD?

@happi uwierz mi że wiem więcej o Tym panu niż Tobie się zdaje. 

Jest on moim byłbym Grafikiem oraz Administratorem więc w tej kwestii nie musisz mnie pouczać.

Jeżeli ktoś zmienił nick widocznie uważa to za stosowne, a ja nie musze łazić i każdemu o tym mówić więc udawałem że jak dla mnie to jest dalej ta sama osoba, nieważne jaki ma nick.

Może czas parę rzeczy zrozumieć i potem rozpoczynać ....burze tylko dlatego że chcesz kogoś oczernić.

Ta grafika jest podobna do mojej i już to napisałem, ale jak widzisz nie chodze i nie komentuje hejtowskimi komentarzami, a skoro ja, jako osoba poszkodowana z tym jakoś żyje, to proponuje Tobie również uspokojenie i zastanowienie się czy Twój wkład w ten konflikt jest potrzebny.

Jeżeli uważasz że tak, kierujmy się na PW lub na jakiegoś TS aby to zakończyć. 

Nie mam ochoty na warny ani za obrazę ani za spam, lecz skoro nikt nie zrobił nic z tym że moja prezentacja została skopiowana, to ciekawie będzie jeśli za nasze posty dostaniemy warna. Widać że cały ten post to jedna wielka prowokacja, a jak widać niektórzy, wskazuję tutaj pana happi konkretnie, dają się wciągnąć w tą grę :D

Pozdrawiam.

specjalnie przeczytałem drugi raz twój post i śmiem wątpić, że się zorientowałeś

to nie jest żaden konflikt, po prostu chciałem cię uświadomić 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...