Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która gra od Blizzard Entertainment jest warta uwagi?

MacroMAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,szukam dobrej i w miare popularnej gry sieciowej bez abonamentu.Niedawno natrafiłem na platformę battle.net. Czy są oferowane na niej jakieś sensowne gry?

Opublikowano

Overwatch albo Hearthstone. Jak dla mnie jedyne gry do polecenia, no może troszkę Hots, z innymi nie miałem dłuższego kontaktu. 

Overwatch płatna gra ~200zł, za to HS jest darmowy. Dużo tych gier tam nie ma.  ^^

Opublikowano

A jeśli chodzi o Starcraft2? Warto kupić? Jeśli tak to wystarczy podstawka na początek? Myślałem jeszcze o Diablo. Ile osób gra w przybliżeniu? Jeśli żadna z nich to chyba wezmę overwatcha.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jeśli chodzi o Starcraft2? Warto kupić? Jeśli tak to wystarczy podstawka na początek? Myślałem jeszcze o Diablo. Ile osób gra w przybliżeniu? Jeśli żadna z nich to chyba wezmę overwatcha.

Multi na sc2 dawno umarło... Chyba, że masz ekipe

Opublikowano

Moim zdaniem każda gra jest warta zagrania. Tylko wiesz, chodzi tu o pieniądze.

Polecam Hearthstone'a, jest to bardzo dobra gierka. Jedna z lepszych według mnie.

Tworzysz talie, otwierasz pakiety, z których wylatują ci karty, wbijasz ranking, grasz ze znajomymi.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Pomimo że grałem w we wszystkie gry najbardziej polecam Hearthstone... Ciekawa gra, nie wymaga czasu bo partie po 5-10 min trwają i do tego naprawdę wciągająca.

Ale jeżeli nie chodzi tylko o gry które WYMAGAJĄ połączenia z internetem, polecam Wacraft 3 z dodatkiem.Nie dość że dużo można się dowiedzieć o uniwersum wacrafta to w edytorze świata  można dużo czasu spędzić nawet na tworzeniu zwykłej mapki jeżeli ktoś jest miłośnikiem tworzenia własnych kampanii :)

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi do gustu przypadła każda pozycja ze stajni Blizzarda. Szczególnie polecam serie Diablo i Starcraft(wiadomo, trzeba lubić takie typy gier). Pieniądze wydane na te gry w zadnym wypadku nie beda wywalone w błoto. :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Z gier najbardziej godnych uwagi to:

Starcraft 2 - futurystyczna strategia czasu rzeczywistego

Heroes of the strom - Dość oryginalna moba

Hearthstone - Karcianka strategiczna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak naprawdę wszystkie gry które (obecnie) są robione przez Blizzard są godne uwagi i mi osobiście przypadły do gustu. Jeżeli będziesz chciał pograć w wow'a lub hots'a to pisz.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...