Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recoil w CS:GO

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dlaczego recoil w CS:GO jest taki dziwny, że musisz jakieś zakręty myszką robić z ak że pierw na prawo później na lewo?

Moim zdaniem utrudnia mi to zabicie kogoś, pozatym jak mam w  kogoś celować jak muszę w prawo skręcić celownikiem aby recoil był dobry.

Powinno być same ciągnięcie celownikiem w dół i tyle, tak jak to w innych grach.

+ do tego tickrate 64 zamiast 128, grałem, testowałem i na 128 same banie mi wlatywały ugrywałem 1vs5 a na turniejowym celuję w głowę i pocisk przez niego przelatuje

Pozdrawiam.

Opublikowano

jaki jest sens tego tematu? idz do valve napisac, że cos ci sie nie podoba a nie

same ciagniecie w dol chyba cie glowa boli xdd to jest skillowa gra, a nie jakies battlefieldy srieldy..

btw. ty gosciu tworzysz codziennie po 5 tematow z jakimis zjebanymi pytaniami ogarnij sie plox

Opublikowano

Może dlatego, żeby ta gra wymagała jakiegoś skilla? I tak zwykle wystarczą 4 pierwsze naboje i kogoś zabijasz, chyba, że nie umiesz trzymać myszki.

Jak tak koksisz na tick128 to idź sobie na esee, czy faceita.

tenor.gif

Opublikowano

Witam.

Dlaczego recoil w CS:GO jest taki dziwny, że musisz jakieś zakręty myszką robić z ak że pierw na prawo później na lewo?

Moim zdaniem utrudnia mi to zabicie kogoś, pozatym jak mam w  kogoś celować jak muszę w prawo skręcić celownikiem aby recoil był dobry.

Powinno być same ciągnięcie celownikiem w dół i tyle, tak jak to w innych grach.

+ do tego tickrate 64 zamiast 128, grałem, testowałem i na 128 same banie mi wlatywały ugrywałem 1vs5 a na turniejowym celuję w głowę i pocisk przez niego przelatuje

Pozdrawiam.

Temat bezsensu, nie zmienią recoil dla jednego ziomka. CS:GO wymaga doświadczenia, skilla, treningów aby potrafić kontrolować fullauto czy co kolwiek.

Jak na 128 tick walisz banie i ugrywasz clutche 1v5, to na 64 tick niby jest różnica, ale też dasz radę.

Opublikowano

"Mam prawie 2k + 2lata w to gram i grałem w cs 1.6 5k godzin a siędzę w jakimś żałosnym kałaszku"

Nic więcej nie trzeba dodawać, oprócz tego, że jesteś żałosny, nie składaj na recoile czy coś, jesteś pewnie c*****y i dlatego siedzisz w kałaszku, inni jakoś nie są najlepsi na świecie a potrafią mieć lema/supreme po 800h w csgo, więc patrz lepiej na siebie a nie na grę :).

Opublikowano

Mam prawie 2k + 2lata w to gram i grałem w cs 1.6 5k godzin a siędzę w jakimś żałosnym kałaszku, w cs 1.6 jakoś nie było takiego recoila tylko celownikiem w dół jechałeś i tyle

Bo ta gra teraz wymaga czegoś więcej niż tylko używania mózgu, którego i tak brakuje u większości społeczeństwa tej gry.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...