Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem na serwer.

maverpl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, parę dni temu zrobiłem serwer Metin2 hamachi na plikach torenzo. Dziś zrobiłem clienta dla mojego kolegi żeby mógł się zalogować, ale gdy próbuję się zalogować wyskakuję mu "Błąd podczas łączenia się z serwerem". Wszystko jest zrobione poprawnie w root jest ip normalne, odpalane przez launchera, zapora wyłączona. Może ktoś wie jak to naprawić? Z góry dzięki :).

Opublikowano

Ja bym radził sprawdzić o ile korzystasz z virtual boxa czy aby nie zmieniło ci IP być może to jest przyczyną sam kiedyś miałem ten sam problem

Jak będziesz miał zmienione IP na maszynie to pamiętaj o tym żeby sprawdzić wszystkie pliki takie jak port map itp ;)

Opublikowano

Jeżeli nie łączy, może być przyczyna PortMapa. Złe lub zbugowane porty. Szukaj pierw błędu w tym. Jak to jest ok to szukaj w root . Ip z normalną końcówko podajemy i sprawdź czy porty się zgadzają. W razie jak nie rozwiążesz problemu pisz na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...