Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Warunkow Na "Neostrade"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym wam opisac historie z neostrada i poprosic o porade ..

4 lata temu wzialem neostrade testowa na probe bo byla taka mozliwosc , ok wszystko ladnie chodzilo - zdalem sprzet i chcialem podpisac z nimi umowe lecz oni powiedzieli ze nie mam warunkow na neostrade , walczylem kilka lat z nimi no i nic z tego nie wyniklo dalej nie mam ich internetu tylko lokalna radiowke ...

Mieszkam na wsi 6000 mieszkancow kolo Bielska Bialej , moi znajomi ktorzy mieszkaja odemnie 2 domy wyzej , 2 zas 2 domy nizej maja neostrade i nie mieli problemow z podpisaniem umowy ..

No i tu zachodzi moje pytanie jak by tu mozna wykombinowac zebym mial ta neostrade , nie chce ciagnac od nich internetu lecz miec wlasny(od znajomych podanych wyzej).

Bo przez to ze nie mam warunkow w neostradzie nie mam tez warunkow na netie , dialog , upc itd.itd.

Licze na pomoc!

Pozdrawiam

davi

Opublikowano

No to moze zrob takiego myka, pogadaj z ojcem niech wyrejestruje telefon stacjonarny, a potem na matke zarejestrujcie, i wtedy idzcie do innego punktu i tam sie popytajcie, moze to pomoze :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png