Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran podczas włączania Paladins

Gameros223233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Stało się to kiedy sciagnolem BF1 Beta wyskoczył error:zaktualizuj sterowniki.

Zrobilem to lecz dalej niedzialalo gdy chcialem włączyc Paladins  widzialem tylko czarny ekran i glos z menu.

Karta Graficzna:AMD RADEON 5800 Series

Win 7

Opublikowano

Jakim programem aktualizowałeś te sterowniki?

Z oficialnej strony z ktorej mam karte graficzna czyli Radeon z tamtad automatycznie zaktualizowalem

Próbowałeś zrobić reinstal? ew. kiedyś był błąd z Avast'em, który zamykał proces hi-rez, tylko nie wiem czy nie został on naprawiony

Robilem reinstal I szukalem przyczyn. Kazali odinstalowac Avasta to odinstalowalem.Nic nie pomoglo

Opublikowano

Więc tak masz czarny ekran i widzisz "button" opcji czy nie może zmieniałeś rozdziałke ? może to być również wina adobe cloud :)

Nie mam czarny ekran i słyszę dzwiek z gry czasem gdy minimalizuje okno pojawia sie na 2s obraz ...

Opublikowano

Więc tak masz czarny ekran i widzisz "button" opcji czy nie może zmieniałeś rozdziałke ? może to być również wina adobe cloud :)

Nie mam czarny ekran i słyszę dzwiek z gry czasem gdy minimalizuje okno pojawia sie na 2s obraz ...

Masz adobe cloud zainstalowany na kompie sprawdź uruchom menadżer zadań i wyłącz jeżeli masz w procesach jeżeli nie to zmień rodziałke na komputerze na najwyższą jaka jest dostępna a potem odpal grę 

Opublikowano

Masz adobe cloud zainstalowany na kompie sprawdź uruchom menadżer zadań i wyłącz jeżeli masz w procesach jeżeli nie to zmień rodziałke na komputerze na najwyższą jaka jest dostępna a potem odpal grę 

moja najwieksza rodzielczosc to 1920x1080 nie dziala adobe clouda tez niemam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...