Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady dotyczące rozgrywki

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Koniec sezonu w sumie już niedługo, a mi daleko do golda. (Silver III).

Chciałbym osiągnąć tego golda, tylko pech tak chciał, że ciągle lose :/

Może macie jakieś porady, picki, sugestie co do wyjścia z tej obłąkanej dywizji?

Będę wdzięczny ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Bycie otp/mainem czegoś solidnego

Dobre carry to dobry wybór xD

Osobiście polecam mf na adc, kayle top, jinx adc, kennen mid/top, swain top/mid, amumu jungle, janna supp, kata mid

Na niskim elo bardzo silne picki (szczególnie amumu, mf i kata)

Grunt jest to, żeby przetrwać early bez wyjebki i potem też starać się nie padać co minute xD 

Dobrze się wyfarm i koś enemy team ;]

Opublikowano

Cześć.

Koniec sezonu w sumie już niedługo, a mi daleko do golda. (Silver III).

Chciałbym osiągnąć tego golda, tylko pech tak chciał, że ciągle lose :/

Może macie jakieś porady, picki, sugestie co do wyjścia z tej obłąkanej dywizji?

Będę wdzięczny ;)

Najlepiej graj hyper carry, postaciami którymi łatwo możesz zejść pomóc i którymi rozwalasz w tf. Najlepiej jakbyś znalazł kogoś do gry w kilka osób zawsze lepiej.

Opublikowano

Postaraj się znaleźć linię, gdzie czujesz się pewnie i bezpiecznie. Dużo graczy na niższych dywizjach ma nawyk do tzw. "grania wszędzie". Wybierz 3 postacie, którymi będziesz chciał grać i doprowadzaj je do perfekcji. Staraj się również oglądać streamy, aby wynieść coś z gry lepszych od ciebie. Jednak to wszystko nie jest najważniejsze. Patrz na siebie (nie na drużynę), jakie błędy popełniasz i co mogłeś zrobić lepiej.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Graj z kimś, zawsze większy %na win

Graj postaciami, którymi potrafisz grac.

Nie spam w grze, nie obrażaj :p

Zawsze możesz spróbować gry na jakichś skryptach i miec maybe szczęście przed banem :p

Opublikowano

Znajdź z 2 postacie, którymi potrafisz dobrze grać, spróbuj znaleźć duo partnera i nigdy nie denerwuj się w grze, nie wyzywaj nic to nie daje, a twoja drużyna nastawia się negatywnie razem z tobą :D

Opublikowano

Graj czymś broken co do golda niszczy każdego w early żeby free kille złapać, polecam fizza na ponad 100 gier mam ponad 70% win ratio, może było by wyższe ale po osiągnięciu golda miałem totalną wyjebke i wystarczyło że ktoś padł mi na midzie to leciałem trolla. Możesz też grać postaciami dobrymi w late, ale dla mnie to słaba opcja, takie picki przeważnie są słabe w early a jak team feeduje to do late nie dotrwasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...