Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

razer kraken usb

olzakpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem dziś razer kraken usb podłączylem je noramlnie do kumputera wszystko ladnie pieknie ale mam mały problem ze mi mikrofon nie działa no chyba ze coś robie zle prosze o jakąś pomoc

Opublikowano

Meh, ta wypowiedź ma sens jak "Kupiłem sobie jogurt teraz boli mnie głowa"..

Czy przed podłączenie myszki mikrofon działał poprawnie?

Czy po odłączeniu myszki mikrofon działa?

Masz komputer stacjonarny czy laptop (jeśli laptop to czy mikrofon jest w niego wbudowany)?

Próbowałeś zamienić miejscami Mikrofon i myszkę? (W portach USB)

Opublikowano

Meh, ta wypowiedź ma sens jak "Kupiłem sobie jogurt teraz boli mnie głowa"..

Czy przed podłączenie myszki mikrofon działał poprawnie?

Czy po odłączeniu myszki mikrofon działa?

Masz komputer stacjonarny czy laptop (jeśli laptop to czy mikrofon jest w niego wbudowany)?

Próbowałeś zamienić miejscami Mikrofon i myszkę? (W portach USB)

a twoja to rak, i co teraz?

pomijajac samo nie dzialanie mikro, nie mozesz oddac tych sluchawek? to jest taki szajs ze japierdole, kupisz sobie O WIELE lepsze za hajs jaki dajesz na to gowno.

gdzie to mikro testowales? na tsie? bo tam czesto po prostu w samych ustawieniach tsa cos jest po prostu nie tak, ogolnie opisz cala sytuacje bo jakos srednio idzie pomoc teraz tbh, nic nie wiemy.

Opublikowano

@f4lcon akurat krakeny zawsze miały problem że jeśli podłączysz myszkę do USB przed podłaczyeniem krakenów do USB to mikrofon przestałał działać i jest to problem opisywany na wielu forach kolego więc nie wiem dlaczego według ciebie ta wypowiedz to rak.. 

Nie mam pojęcia czy jest to problem sterowników czy samego modelu ale tak się działo co wiem również z własnego doświadczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...